Acabats Façanes

Acabats Façanes

Hay 6 productos.
Mostrando 1 - 6 de 6 productos
 • TITANPRO P-40 A4 Acrílica Façanes Llis Mat 15L
  0120101301ML

  Pintura per a la decoració i protecció de façanes i morters monocapa La seva blancor inalterable, poder de cobertura, impermeabilitat i transpirabilitat, la fan molt recomanable per a interiors, comunitats de veïns, patis, naus, etc... Resisteix bé en climes exigents i conté conservant antifloridura per evitar el seu creixement en les superfícies...

 • IMPERMISAL Llis Mate Blanc 15L
  0130024000ML

  Impermeabilitzant llis acrílic de màxima qualitat Autolavable per l'aigua de pluja i transpirable al vapor d'aigua. ANTICARBONATACIÓ. Amb conservant antifloridura (per pel·lícula). Certificats: APPLUS, CE.

 • PROCOLITE Fons Penetrant 10L
  00137007100SK

  Fons fixador d'alta penetració formulat amb resines de pliolite. Molt bona adherència.Acabat: Incolor setinat.

 • PROSIL Hidrofugant a siloxà 5L.
  0135010400MJ

  Hidrofugant invisible a l'siloxà, protector de la humitat i brutícia a la pedra, maó, formigó. Repel·leix l'aigua.

 • MISSIL al siloxano 15l
  0130019000ML

  Pintura a l'siloxà en base aquosa Especialment dissenyada per a la decoració i protecció de façanes amb esquerdes i fissures.Per la seva resistència a l'envelliment ia la intempèrie la seva aplicació és ideal en aquells edificis que es troben en zones propenses a pol·lució Certificat GEOCISA d'Idoneïtat Tècnica Color: Blanc i carta de 400 colors......

 • Betaelastic antifissures al siloxà 15l
  0137006000SL

  Revestiment l'siloxà elàstic en base aquosa Dissenyat per a la decoració i protecció de façanes amb esquerdes i fissures. Acabat llis i lleugerament setinat. Per la seva resistència a l'envelliment ia la intempèrie la seva aplicació és ideal en aquells edificis que es troben en zones propenses a pol·lució. Color: Blanc

Acabats Façanes

Informació

Últimes notícies al nostre blog

Coneix SATE, el millor aïllament tèrmic?

Coneix SATE, el millor aïllament tèrmic?

Per a poder gaudir d'una protecció de façanes amb un bon acabat i el millor aïllament tèrmic, SATE és la solució definitiva.
Quins avantatges té la pintura anticondensació?

Quins avantatges té la pintura anticondensació?

Tenir parets amb humitat és un problema bastant comú, i més encara amb l'arribada del fred. Però per a acabar amb ella, és tan fàcil com utilitzar pintura anticondensació.
Propietats i avantatges de la pintura al guix

Propietats i avantatges de la pintura al guix

La pintura al guix està trepitjant fort en l'àmbit del sector decoratiu, ja que gaudeix de grans característiques que la fan molt atractiva.
Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Per a poder protegir la fusta és necessari usar productes específics amb l'objectiu de mantenir les seves característiques i que, visualment, es vegi immillorable.
Controli la seva privacitat