Acabats llisos blancs

Acabats llisos blancs

Hay 5 productos.
Mostrando 1 - 5 de 5 productos
 • TITANPRO P-40 A4 Acrílica Façanes Llis Mat 15L
  0120101301ML

  Pintura per a la decoració i protecció de façanes i morters monocapa La seva blancor inalterable, poder de cobertura, impermeabilitat i transpirabilitat, la fan molt recomanable per a interiors, comunitats de veïns, patis, naus, etc... Resisteix bé en climes exigents i conté conservant antifloridura per evitar el seu creixement en les superfícies...

 • Palas P-200 Plus Mate 14L
  0120100200ML

  Pintura plàstica de preu econòmic i excel·lents prestaciones.ideal per pedaços. Acabat EXTRA-MAT.* Especial Repassos. * Ràpid assecat. * Bona neteja. * No esquitxa. * Calibrat. Colorable en tons suaus.

 • Palas Màxima Blanc Mate 14L
  0120112920ml

  Pintura plàstica mat d'excel·lent qualitat, extraordinària blancor i cobriment.

 • TITANLUX BIOSOSTENIBLE 4L.

  Pintura al aigua rentable per a parets i sostres d`interior, formulada amb criteris de sostenibilitat. Blanc inalterable, no degota ni esquitxa. No conté compostos orgànics volàtils, ni agents biocides, pel que està indicada per a usuaris quepudieran haver desenvolupat una sensibilitat al·lèrgica cap a aquests compostos. Cradle to Cradle Certified: GOLD.

 • DUIN MAT ECOLÒGIC
  0120000898ML

  Pintura ecològica, exempta de dissolvents. SENSE OLOR No conté substàncies perjudicials, resultant respectuosa tant amb el medi ambient com amb per a les persones. Les qualitats ecològiques de DUIN MAT ECOLÒGIC han estat certificades per la norma alemanya TÜV.  

Acabats llisos blancs

Informació

Últimes notícies al nostre blog

ELS AVANTATGES DE DECORAR AMB PAPER PINTAT

ELS AVANTATGES DE DECORAR AMB PAPER PINTAT

El paper pintat té gran protagonisme a la decoració. Actualment és una gran opció que permet donar un gir espectacular a qualsevol estada i atorgar-li un aire diferenciador i visualment espectacular.
Coneix SATE, el millor aïllament tèrmic?

Coneix SATE, el millor aïllament tèrmic?

Per a poder gaudir d'una protecció de façanes amb un bon acabat i el millor aïllament tèrmic, SATE és la solució definitiva.
Quins avantatges té la pintura anticondensació?

Quins avantatges té la pintura anticondensació?

Tenir parets amb humitat és un problema bastant comú, i més encara amb l'arribada del fred. Però per a acabar amb ella, és tan fàcil com utilitzar pintura anticondensació.
Propietats i avantatges de la pintura al guix

Propietats i avantatges de la pintura al guix

La pintura al guix està trepitjant fort en l'àmbit del sector decoratiu, ja que gaudeix de grans característiques que la fan molt atractiva.
Controli la seva privacitat