Alta decoració

Alta decoració

Hay 13 productos.

ACABATS DECORATIUS d'última actualitat i disseny renovador. Els nous acabats es caracteritzen per la seva facilitat d'aplicació i gran acabat.

Mostrando 1 - 13 de 13 productos
 • DUNE PLATA efecte metàl·lic.
  0165004101SG

  Pintura d'elegants efectes metal·litzats. Dune Or i Dune Plata és un acabat per a la decoració d'interiors, a base de càrregues, amb efecte tènuement metal·litzat.Aquestes càrregues creen un joc de llums i colors canviant i agradable. Veure més colors

 • DUNE OR Efecte Metàl·lic 1L
  0165004103SG

  Pintura d'elegants efectes metal·litzats. Dune amb efecte metàl·lic, és un acabat molt elegant i luxós, que es pot utilitzar per reproduir una gamma gairebé infinita d'efectes tridimensionals, amb sorprenents combinacions. La textura final depèn de la mà i la creativitat de l'aplicador, que pot crear resultats únics i sorprenents.

 • Revestiments murals VESCOM

  Revestiments murals d`alta resistència. Vinílics, tèxtils i d`estampat digital. Producte d'elevat valor estètic, amb múltiples colors i estructures, textures similars a teixits i estampats personalitzats. Aplicables sense juntes. Ignífugs, inalterables a la llum. No es descoloreixen.VESCOM és la solució ideal per a llocs que requereixen una protecció...

 • MARMORINO KS Estuc mineral a base de calç
  01700750100J

  Estuc mineral a base de calç per a interiors i exteriors Marmorino KS és un producte mineral a base de calç, d’un suau efecte satinat, que permet elaborar decoracions d’alta qualitat en superfícies tant interiors com exteriors. Disponible en envasos de 5 i 20kg            

 • FLORENZIA Revestiment Mineral d'Alta Brillantor per a...

  Revestiment mineral a base de calç per a la decoració de parets interiors Nou producte que respon perfectament a les necessitats cada vegada més grans de les famílies, i en conseqüència dels arquitectes i decoradors, d'una solució totalment natural i ecològica. Florenzia, completament lliure de substàncies tòxiques, assegura ambients més saludables i un...

 • Cadoro Efecte Iridescent

  Acabat decoratiu per a interiors de particular efecte iridescent D'aspecte sedós i suau a el tacte, CADORO permet realitzar diversos efectes decoratius, que variaran en el seu aspecte final en funció de la tècnica aplicada.L'efecte iridescent es produeix per la incidència de llum, quan aquesta es reflecteix des dels diferents angles possibles.

 • DUNE OPACO Efecte Metal·litzat

  Revestiment decoratiu per a interiors amb efecte metàl·litzat opac Dune Opaco és un acabat per a la decoració d'interiors, a base de càrregues amb efecte opac tènuement metal·litzat. Aquestes càrregues creen un joc de llum i colors reflectits canviant i agradable. La seva aplicació és simple i pràctica, i permet realitzar efectes decoratius de gran bellesa.

 • MARCOPOLO Efecte Sorra Metal.litzat

  MARCOPOLO és un acabat d'alta decoració per a la realització de parets amb efecte de sorres metal·litzades.D'aplicació senzilla, permet crear atractius efectes cromàtics, que varien segons la incidència de la llum.Varietat de colors, derivats de l'or, plata, coure o bronze.

 • Microciment INFINITY -00- 1COMP. FI
  01610014011

  Capa final del sistema MICROCIMENT, per aconseguir acabats més fins i llisos en posseir una granulometria adequada per a tal fi.

 • Infinity TOP patina metàl·lica 750ML
  0161001411F

  Pintura decorativa monocomponent, per a acabats metàl·lics de paviments i parets, a base de pigments micacis i resines acríliques.

 • Malla armadura per microciment INFINITY
  020500035065

  Malla armadura de 150gr. Mesures: ample: 1m. llarg: 50m. Per aplicar amb el sistema de microciment infinity

 • ESTUC MIRROR EXTRA WHITE 5KG
  01700014300J

  Mirror és un grassello vaig calci a base de calç pura i oli de Linasa, segons les regles tradicionals, amb additius vinílics per aconseguir un alt brillantor i un blanc extrem, per aplicar en interiors.

 • MICROCIMENT INFINITY BLANC
  01610014010L

  Capa base del sistema MICROCIMENT INFINITY Morter en pols a base de resines i additius especials per a les capesde regularització de paviments i revestiments del SISTEMA INFINITY. Aplicació en sòls i parets de forma continua en interior o exterior. Acabat Semi-fi.

Alta decoració

Informació

Últimes notícies al nostre blog

Coneix SATE, el millor aïllament tèrmic?

Coneix SATE, el millor aïllament tèrmic?

Per a poder gaudir d'una protecció de façanes amb un bon acabat i el millor aïllament tèrmic, SATE és la solució definitiva.
Quins avantatges té la pintura anticondensació?

Quins avantatges té la pintura anticondensació?

Tenir parets amb humitat és un problema bastant comú, i més encara amb l'arribada del fred. Però per a acabar amb ella, és tan fàcil com utilitzar pintura anticondensació.
Propietats i avantatges de la pintura al guix

Propietats i avantatges de la pintura al guix

La pintura al guix està trepitjant fort en l'àmbit del sector decoratiu, ja que gaudeix de grans característiques que la fan molt atractiva.
Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Per a poder protegir la fusta és necessari usar productes específics amb l'objectiu de mantenir les seves característiques i que, visualment, es vegi immillorable.
Controli la seva privacitat