Aspiradores

Hay 9 productos.
Mostrando 1 - 9 de 9 productos
 • Aspirador CTL MIDI FESTOOL
  0410FT583371

  Sistema mòbil d'aspiració CLEANTEC CTL MIDI I Aspiració amb eines elèctriques i pneumàtiques amb la connexió i desconnexió automàtica integrada. Excel·lent eina amb la qualitat de la prestigiosa marca alemanya FESTOOL, ara en PROMOCIÓ PER FI DE STOCK. APROFITI AQUESTA OPORTUNITAT, CONSULTI'NS

 • Aspirador 30L Trenta XE 1600w
  040000002000

  Aspirador lleuger i potent, fàcilment transportable.

 • Aspirador 20L Venti XE 1600w
  040000001000

  Aspirador lleuger i potent, fàcilment transportable.

 • 5 bosses filtrants aspirador 20l
  040000007990

  Bosses filtrants per aspirador Lavor Venti.

 • Aspirador FESTOOL CT17 E
  0410FT767992

  Aspirador Compacte professional. Pes reduït, mida compacte i multitud de detalls innovadors. Excel·lent eina amb la qualitat de la prestigiosa marca alemanya FESTOOL, ara en PROMOCIÓ PER FI DE STOCK. APROFITI AQUESTA OPORTUNITAT, CONSULTI'NS

 • FLEX Aspirador VCE 26 L MC

  Aspiradora de seguretat amb neteja de filtres manual, 25l, classe L Manual i compacte, fàcil de manipular i transportar. La turbina d'alt rendiment aporta una excel·lent capacitat d'aspiració. En conseqüència, s'obté un òptim resultat. Apte per a l'aspiració de líquids.

 • FLEX Aspirador VC 21 L MC

  Aspirador de seguretat amb neteja de filtres manual, 20l, classe L Manual i compacte, fàcil de manipular i transportar. La turbina d'alt rendiment aporta una excel·lent capacitat d'aspiració. En conseqüència, s'obté un òptim resultat. Apte per a l'aspiració de líquids.

 • FLEX Aspirador VCE 33 L MC

  Aspirador de seguretat amb neteja de filtres manual, 30l, classe L La turbina d'alt rendiment aporta una excel·lent capacitat d'aspiració. En conseqüència, s'obté un òptim resultat. La regulació del cabal volumètric a través de l'interruptor giratori redueix un possible buit sobre la superfície en el poliment intermedi de pintures i el polit fi.

 • FLEX Aspirador VCE 33 L AC

  Aspirador de seguretat amb neteja de filtres automàtica, 30l, classe L Potència d'aspiració alta i constant mitjançant neteja automàtica de filtres. La turbina d'alt rendiment aporta una excel·lent capacitat d'aspiració. En conseqüència, s'obté un òptim resultat.

Aspiradores

Informació

Últimes notícies al nostre blog

Coneix SATE, el millor aïllament tèrmic?

Coneix SATE, el millor aïllament tèrmic?

Per a poder gaudir d'una protecció de façanes amb un bon acabat i el millor aïllament tèrmic, SATE és la solució definitiva.
Quins avantatges té la pintura anticondensació?

Quins avantatges té la pintura anticondensació?

Tenir parets amb humitat és un problema bastant comú, i més encara amb l'arribada del fred. Però per a acabar amb ella, és tan fàcil com utilitzar pintura anticondensació.
Propietats i avantatges de la pintura al guix

Propietats i avantatges de la pintura al guix

La pintura al guix està trepitjant fort en l'àmbit del sector decoratiu, ja que gaudeix de grans característiques que la fan molt atractiva.
Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Per a poder protegir la fusta és necessari usar productes específics amb l'objectiu de mantenir les seves característiques i que, visualment, es vegi immillorable.
Controli la seva privacitat