Qualsevol espai pot incendiar-se i, per això, cal realitzar mesures preventives que facin minimitzar les probabilitats que pugui passar. Una excel·lent opció és gaudir d'una protecció passiva contra incendis.

Consisteix a millorar el comportament davant el foc de diferents materials. De fet, són pintures i vernissos que protegeixen els elements que cobreixen, amb l'objectiu de disminuir les possibles conseqüències nefastes.
Així, aquestes pintures poden aplicar-se sobre bigues i pilars, siguin de fusta o ferro sent essencial retardar la propagació del foc en cas d'existir i assegurar el seu interior.

La protecció passiva contra incendis és clau per a la seguretat, protegint a les persones i als béns. De la mateixa manera, assegura el contingut de qualsevol edificació.

La pintura intumescent, que té la particularitat d'inflar-se per l'acció de la calor i aïllar la superfície. La seva utilització no modifica les propietats del component, es processa fàcilment i es pot utilitzar en molts materials.
Quant a les pintures, trobem la pintura o vernís ignífuga/o, que contribueix a el control de la propagació de la flama i el fum. Aquestes pintures i vernissos, que poden usar-se en parets, sòls i sostres, així com sobre diferents materials en l'àmbit de la rehabilitació i construcció, com són ignífugs i, per tant, ens aporten un control de la combustibilitat i la inflamabilitat. Podent ser aquests, fusta, metall, guix cartó-guix(pladur), formigó…


Per tant, els/as pintures i/vernissos aplicats sobre els materials que desitgem protegir o decorar, sigui per a tenir una control de la combustió, producció de fums o gotes de flama l'elecció adequada classificació al foc d'aquests com també una protecció passiva contra el foc és essencial si vol tenir un control o protegir degudament diferents espais.

Tingui-ho en compte i triï els millors productes.


Els millors professionals de protecció passiva al seu costat

En Pinturas Palacios som una empresa referent dins del sector i amb nosaltres obtindrà l'assessorament adequat a les seves necessitats.

Subministrem materials referents en el sector i donem servei a professionals de la pintura, la indústria, la decoració i la rehabilitació.

Si necessita informació sobre la protecció passiva contra els incendis o un altre, posi's en contacte amb nosaltres i rebrà un tracte personalitzat i professional.

Tenim un compromís total amb els nostres clients i, per això, ens adaptem a qualsevol pressupost i situació.

A Pinturas Palacios estem a la seva disposició.