La fusta en exterior és un material molt atractiu, ja que, amb una estètica molt elegant, és un material molt agradable i còmode, que permet unir l'interior de la llar amb el seu exterior i, a més, té molts tipus d’acabats, pel que permet crear llocs molt diferents.

A Pinturas Palacios, com a distribuïdors de pintures a Barcelona, tenim els productes més indicats per al tractament de fusta en exterior.
Li oferim no només l'assessorament per a realitzar els tractaments necessaris a fusta en exterior, sinó tots els productes per a la seva aplicació, tant a nivell preventiu, de manteniment o per a rehabilitar fusta en exterior que ja ha estat danyada per agents exteriors.


Els productes recomanats per al manteniment de la fusta en exterior que els distribuïdors de pintures a Barcelona oferim són:

L'oli per a fusta, és el producte que hidrata i cuida la fusta en exterior. Aconsegueix que aquesta no s'assequi, esquerdi ni danyi tan ràpidament a causa de l'assecat que produeix l'exposició permanent al sol, las altes temperatures i/o a la humitat.

Un altre producte per cuidar la fusta en exterior és el vernís. Aquest ofereix la possibilitat, alhora que protegeix la fusta, de canviar l'acabat de la fusta, ja que pot donar-li un acabat mat, setinat o brillant cada vegada que se li aplica. Això sí, abans d'aplicar el vernís, hem de retirar els productes aplicats antigament.

Lasures protegeix la fusta en exterior, però aquest s'infiltra en ella deixant el seu porus obert. Amb això aconseguim que la fusta segregui i suporti molt millor els canvis de temperatura, les humitats i l'exposició al sol.

Finalment, també li recomanem la pintura per a fusta en exterior, aquesta la segella perquè no puguin danyar-la ni el sol ni l'aigua. La pintura tapa completament la fusta donant-li moltes possibilitats, ja que, com a distribuïdors de pintures a Barcelona, en el nostre magatzem, trobarà una multitud de colors.


Pinturas Palacios som els distribuïdors de pintures a Barcelona amb més varietat de productes, tant per al tractament de fusta en exterior com per a qualsevol tipus de reforma que est realitzant en una llar o local, sempre oferint els productes de màxima qualitat amb els preus més competitius del mercat.

Si vol resoldre qualsevol dubte, necessita assessorament per a un treball o vol adquirir els nostres productes, contacti amb nosaltres al 93 399 08 00 o vine a visitar-nos al nostre magatzem de Badalona.