Per a poder gaudir d'una protecció de façanes amb un bon acabat i el millor aïllament tèrmic, SATE és la solució definitiva.

El Sistema d'Aïllament Tèrmic Exterior, a més d'oferir confort i comoditat gràcies a la seva principal propietat, suposa un estalvi domèstic molt important, aconseguint un abaratiment de fins a un 50% a les factures energètiques.

Implementar aquest sistema, lluny de ser una despesa, és una inversió que s’amortitza en poc temps i es pot comprovar com l'import de la llum disminueix.

SATE preveu la condensació d'humitats i aparició de floridura a les parets i redueix el soroll extern.

L'aïllament tèrmic aporta, a més, un valor afegit a un habitatge.

És, sens dubte, una gran millora en l'habitabilitat d'una llar, transformant-lo en un lloc més confortable i sostenible.

Molts habitatges tenen deficiències d'aïllament, ja que no estan subjectes a cap normativa d'eficiència energètica. Per això, el Sistema d'Aïllament Tèrmic és clau per a poder gaudir d'un estalvi molt important que, sens dubte, el veurà reflectit des del primer dia.

El Sistema SATE pot aplicar-se tant a obra nova com a la rehabilitació i protecció de façanes ja construïdes, amb l'objectiu d'oferir major aïllament i protecció. És una eina idònia per a aconseguir una llar més sostenible, pel fet que la temperatura es manté estable tot l'any.

Sistema d'aïllament tèrmic a Pinturas Palacios

A Pinturas Palacios, com sempre, trobarà els millors productes i sistemes.


En aquest cas, li oferim SATE, la solució integral per a poder tenir aïllament tèrmic a qualsevol habitatge. Compta amb 96 colors, ideal per a totes les edificacions.

Sempre amb la màxima qualitat, a Pinturas Palacios li brindem un servei ràpid, eficaç i un assessorament continu i personalitzat per part del nostre equip.

Eviti la pèrdua de calor i estalviï en les seves factures amb SATE.