El corró de pintura és una eina molt important en la pintura, parlarem sobre quins tipus hi ha, com rentar-los i com mantenir-los com el primer dia.

Què és?

És un utensili que és utilitzat per a obtenir un resultat professional i alhora excel·lent en cada pintada que realitzem, cal destacar que ens permet estalviar-nos temps i pintar grans superfícies amb major rapidesa i eficàcia (a diferència d'una brotxa que trigaríem més temps), si al corró de pintura se li dóna l'ús correcte no deixa ratlles cosa que amb una brotxa sí.

Quins tipus hi ha?

Els diferents models de corrons de pintura que hi ha són diversos i això depèn molt per a la superfície que vulguem pintar o ho anem a utilitzar. En aquest post et descriurem tres.

  •   Corró Bicolor 60 embuatat 22.
  •   Corró LLANA sèrie Or 22.
  •   Corró Antigota Súper 50 22.

 

Corró Bicolor 60 embuatat 22

El corró de pintura, bicolor 60 embuatat 22 és ideal per a la utilització en façanes i en revestiments exteriors, cal destacar que és 100% poliamida.

Corró LLANA sèrie Or 22

El corró de pintura, LLANA sèrie Or 22 és ideal per a la utilització en interiors, façanes i revestiments, cal destacar que té una gran capacitat de càrrega, el corró és de llana pura amb un prefecte acabat.

Corró Antigota Súper 50 22

El corró de pintura, Antigota Súper 50 22 és ideal per a la utilització en superfícies llises amb pintura plàstica, cal destacar que és de poliamida superior extra llarga.

Quins passos cal seguir per a fer un bon ús?

Els passos que cal seguir per a fer un bon ús del corró de pintura, estan dividits en quatre passos.

El primer pas que cal fer és introduir el corró en el recipient on tenim la pintura cobrint tot el corró de pintura.

El segon pas que cal seguir és el de llevar l'excés de pintura per a això refreguem el corró a la safata del recipient per a poc a poc llevar l'excés de pintura i no provocar degoteig a l'hora de passar a la utilització d'ell.

El tercer pas és pintar, però ull no al bast sinó primer de dalt cap avall.

El quart pas és pintar, però de forma horitzontal per a repassar la pintada que hem realitzat de dalt cap avall perquè no quedi cap punt sense pintar.

Com mantinc el corró de pintura com el primer dia?

Per a mantenir-ho com el primer dia només cal rentar-los amb aigua, per a això agafes un recipient el plenes d'aigua i refregues el corró fins que ja no hi hagi rastre de pintura en el corró.

Pot contactar-nos mitjançant la nostra pàgina web o a través del nostre número telefònic si té algun dubte sobre els corrons de pintura o precisa d'un.