Pinturas Palacios tenim professionals en interiors i en funció del que necessitis, els nostres experts realitzessin qualsevol projecte que desitgis en decoració i rehabilitació.


Els nostres professionals estan totalment qualificats per a qualsevol solució de
decoració i rehabilitació d'interiors, si també tens la necessitat d'algun material, nosaltres et proporcionem tot el que precisis.


Tenim una alta gamma de productes naturals per a
decoració i rehabilitació d'interiors, també tenim, a Pinturas Palacios, tenim una gran varietat d'acabats per a interiors. I si necessites un tractament per a pintar o revestir, nosaltres estem a la teva disposició, siguin filtracions o condensacions.

En cada projecte ens trobem problemes en els quals cal aplicar una solució adequada, per això disposem de productes tecnològicament avançats i així dur a terme un treball més innovador i creatiu.

A Pinturas Palacios tenim unes pintures específiques les quals són algunes per a pissarra, les quals una d'elles exerceixen un efecte magnètic permanent. Després en la secció d'acabats i esmalts, dins de la decoració i rehabilitació d'interiors, tenim ACQUATEX, un fantàstic esmalt acrílic d'altíssima qualitat i molts més de tota mena, per al que necessitis.


Després, a 
Pinturas Palacios, dins de la secció de preparació tenim fixadors, massilles i segelladors, els millors del mercat. I si el que necessitessis fos diluents i netejadors, també ho tenim, els nostres productes són la solució per a qualsevol problema.
Pinturas Palacios, som especialistes en pintura des de 1965 i des de llavors que oferim els millors serveis possibles. Disposem d'un assessorament amb professionals qualificats per a donar una resposta àgil i eficaç a les teves necessitats.


No et preocupis de cap problema, nosaltres t'ajudarem en tot el possible, nosaltres com a experts en decoració i rehabilitació d'interiors, t'oferim el millor servei i assessorament.
Pinturas Palacios som una empresa experimentada i innovadora i coneixedors de tot el nostre sector.


Contacta amb nosaltres i ens comprometrem a aconseguir la teva satisfacció.