En Pinturas Palacios comptem amb un equip format per professionals especialistes en el tractament de la fusta, capaços d'aportar solucions a qualsevol petició dels nostres clients, ja sigui per fer una reparació, decorar una llar, etc.

El nostre equip d'especialistes en tractament de la fusta ofereix gran varietat de productes i serveis per a la cura i pintat d'aquesta, tant en fusta d'exteriors com d'interiors.

La fusta és un material que es deteriora amb el temps, sobretot si està posada a la intempèrie i exposada als agents climàtics. Si no es cuida correctament la fusta, el seu estat pot empitjorar fins al punt de no poder-se reparar i per tant haver de substituir-la per complet per una de nova.

La fusta d'interior també està exposada a la deterioració, com ara la fusta dels parquets, en què si no s'aplica el producte necessari, al cap del temps van apareixent taques de brutícia o humitat i rascades. Per a això, comptem amb els millors tractaments de preparacions i acabats en vernissos i pintures sintètiques, poliuretans o a l'aigua del mercat, que donen un acabat idoni per a la fusta i alhora la protegeixen.

A més de la cura de la fusta, els especialistes en tractament de la fusta també poden donar assessorament tècnic sobre quins productes són millors en cada cas segons les necessitats del client, i també donar solucions decoratives en mobles, jardins, terres, parets, etc. El nostre equip compta amb una gran experiència en el sector i amb el coneixement de les millors tècniques per tractar, pintar, decorar o envernissar la fusta.

Tenim un gran abastament de material i maquinària de primera qualitat en el nostre magatzem, per tenir una resposta immediata a les peticions dels nostres clients.

Si vol saber més sobre els nostres sistemes en el tractament i envernissat de la fusta o en qualsevol assessorament dels productes que comercialitzem o que simplement tingui una necessitat, no dubti en visitar la nostra pàgina web i posar-se en contacte amb nosaltres.