Actualment, i a causa de les circumstàncies que ens envolta, busquem tenir la màxima protecció a qualsevol espai interior.

Per això, gràcies a les pintures contra els bacteris, un habitatge o empresa pot tenir aquesta seguretat que necessita.

Aquestes tenen un avançat compost antibacterià, fent que el producte gaudeixi de més prestacions contra la floridura i els bacteris.

En aquest cas, parlem de TitanPro P-70, ideal per a parets i sostres. A més d'un acabat mat i molt elegant, cobreix enormement.

La pintura antibacteriana TitanPro P-70 és molt fàcil de netejar, a causa del seu compost i evita la proliferació de fongs i floridura.

Per aquest motiu, és ideal per a utilitzar en espais sanitaris, hotels, restaurants, equipaments públics, etc., a més d'ús domèstic, on ha d'haver-hi especial atenció a la salut i a la neteja.

TitanPro- P-70 té gran rendiment i admet repassos i retocs que pot haver-hi amb la utilització diària, la qual cosa fa que sigui una pintura perfecta.

El millor assessorament en pintures


A Pinturas Palacios tenim en compte les necessitats actuals i comptem amb els millors productes perquè les empreses del sector ofereixin els millors resultats i els més útils.

Oferim serveis professionals, de mà d'un equip especialitzat sempre a la seva disposició.

Si necessita pintura per a evitar bacteris o una altra de la màxima qualitat, compti amb nosaltres.

Donem un assessorament complet perquè tingui els millors resultats i pugui oferir, alhora, acabats excel·lents als seus clients.

A més de proporcionar-li pintura contra els bacteris, oferim tota mena de productes d'aquest àmbit. Tenim solucions específiques per al tractament del metall, per a sanejar i protegir els sòls, productes per a recuperar façanes, per a tractar la fusta, entre altres.

Només ens ha de dir què necessita i li ho proporcionem ràpida i eficaçment.

A Pinturas Palacios estem sempre al seu costat.