Els amants a la navegació han de tenir en compte que, quant a l'embarcació, la patent antiflouling és un manteniment anual que no ha de saltar-se per a un correcte funcionament del vaixell.

La patent antiflouling és l'aplicació d’un producte antiincrustante per als cascos de les embarcacions, la seva funció és impedir que es produeixi un creixement i proliferació dels organismes vius marins que s'adhereixen a ell. Ja que poden arribar a comprometre el rendiment de la nau. També una de les funcions de la patent antiflouling, és actuar com a barrera en front la corrosió en els cascos metàl·lics i millorar el flux d'aigua durant la seva navegació.

Per què utilitzar patent antiflouling?

Vaixells que solen passar terminis molt curts en mar, que són remolcats o instal·lats en emmagatzematge sec, amb una bona capa de cera i una neteja regular, és tot que es necessita per a mantenir el casc net. Però quan parlem de vaixells que romanen la majoria del temps a l'aigua, ja és necessari, de forma anual, realitzar un procés de manteniment, en el qual és preferible l'aplicació de la patent antiflouling.

La utilització de patent antiflouling és molt beneficiosa, ja que com hem dit, actua com una barrera contra la corrosió en cascos metàl·lics, també millora el flux d'aigua al voltant del casc, però amb aquests beneficis, a part d'estalviar molts de diners en reparacions i manteniment, evitem un major consum de combustible i reduïm costos per danys a les hèlixs. 

Com s'aplica la patent antiflouling?

És molt senzill, es tracta de dos passos:

Primer, periòdicament s'ha de treure el vaixell fora de l'aigua i realitzar la revisió del casc i comprovar que tot està en les condicions, per l'aparició de les esquerdes o butllofa. 

I després, una vegada a l'any, el casc ha de ser llimat i encebat abans que s'apliqui la patent antiflouling. Sobretot, cal assegurar-se de deixar el temps específic entre les capes requerides pel fabricant.

Si necessita més informació sobre la patent antiflouling o desitja comprar-la per a realitzar el manteniment de la seva embarcació, només ha de contactar amb nosaltres o acudir al nostre magatzem de Badalona.