A Pinturas Palacios, disposem de les últimes novetats en tecnologia amb maquinària per a pintura que aportació major qualitat en els acabats i en tots els seus treballs. En aquests treballs impliquen netejar, revestiment i protecció d'una gran varietat de suports.

A continuació, explicarem la maquinària per a pintura que disposem a Pinturas Palacios.

Per a començar, oferim les pistoles aerográfics, que funcionen amb l'aportació d'un flux d'aire comprimit. Aquesta maquinària per a pintura arrossega la pintura que es troba en el dipòsit de càrrega i l'expandeix homogèniament sobre la superfície.

També, a Pinturas Palacios, disposem de compressors professionals i semiprofesionals, recomanables depenent de la intensitat d'ús que se li doni. Li oferim tant monofàsics com trifàsics, tots ells molt eficients enèrgicament i amb menys nivell acústic.

A més, disposem també, de Hidro netejadores, equips de neteja a pressió, per a ús domèstic i professional. Aquests estan composts de motors electrònics i de combustible Dièsel o gasolina, per la qual cosa tenen l'avantatge de no necessitar de xarxa elèctrica ni d'aigua habitual. D'aquesta forma aconseguim que siguin més eficients i econòmics. Són ideals per a la indústria, agricultura, construcció, etc.

Finalment, tenim Airless i bombes mixtes, són maquinària per a pintura d'alt rendiment que polvoritzen la pintura per alta pressió, però sense aire. Són un producte de gran qualitat, ja que provenen de la generació revolucionària de Airless, que ofereixen maquinària potent i amb major capacitat de succió.

Tenim maquinària per a pintura per a realitzar qualsevol tipus de treball. Només has de preguntar-nos i/o explicar-nos la seva necessitat i li oferirem el millor producte per a realitzar-lo. 

En cas d'avaries, en el seu post venda, amb la nostra maquinària per a pintura, li oferim un servei tècnic d'alta qualitat juntament amb recanvis originals dels components.

Si vol trobar-nos o contactar amb nosaltres, a continuació, li deixem la informació de Pinturas Palacios:

Per a contactar, telefoni'ns al 933 990 800, o pot enviar-nos un correu electrònic a info@pinturaspalacio.com. 

Si prefereix venir a visitar el nostre magatzem, ens trobarà al Passatge Moixó, 9 Badalona 08918- Barcelona Polígon Industrial Badalona Sud.