En aquest post, parlarem dels serveis en pintura que oferim es divideixen en 6 grups:

  •       Assistència en obra.
  •       Assessorament tècnic.
  •       Servei de maquinària.
  •       Servei d'enviaments.
  •       Cursos de formació.
  •       Presentació de novetats.

Assistència en obra

El servei d'assistència en obra: Procurem donar el millor assessorament al client, perquè pugui assegurar un bon projecte i oferir els productes de pintura més adequats per a cada ús i aplicació. Cal destacar que el servei d'assistència en obra consta de dos avantatges.

La preinscripció tècnica: Consisteix a realitzar, una documentació tècnica de l'obra del client que li serà de gran aportació per al lliurament i en el procés dels problemes a tractar.

Informació tècnica i els certificats: Tenim la informació tècnica, que ajudés el client a triar les nostres pintures i afavorint els certificats corresponents a la finalització de l'obra.

Assessorament tècnic

El servei d'assessorament tècnic: Disposem d'un personal de professionals, altament qualificats en pintura per a donar als clients una resposta veloç i segura base a les seves necessitats, donant-nos suport en les nostres competències tècniques sobre el producte que sol·liciti el client (ens basem en la seva composició i en l'aplicació de la pintura).

Servei de maquinària

El servei de maquinària: A les nostres botigues, disposem d'una alta gamma de maquinària preparada, situem a la disposició del client un extens servei de tràmit de post venda i condicionament de tota classe de maquinària vinculada al nostre departament de pintura.

Servei d'enviaments

El servei d'enviaments: Servei de port, diari està disponible en tota la península i illes balears. Efectuem pressupostos dels materials que necessiti el client.

Cursos de formació

Cursos de formación:Oferim cursos de formació per als clients, perquè puguin obtenir el coneixement i la precisió d'aplicació i les característiques de cada pintura, eina que sigui de la seva necessitada.

Presentació de novetats

La presentació de novetats: És un servei, que oferim perquè els clients estiguin al corrent de les novetats que hi ha en els diferents sectors del món de la pintura. Si té algun dubte o precisa dels serveis que oferim, no dubti a contactar-nos mitjançant la nostra pàgina web o el nostre número telefònic.