S'imagina poder convertir una paret qualsevol en una superfície imantada? Doncs és possible gràcies a la pintura magnètica.

En ella, es poden posar notes pendents o fotos sense cap mena de xinxeta ni la necessitat de realitzar forats.

 

És un producte ideal per a utilitzar a infinitat d’espais, com a una cuina, a habitacions infantils, a centres d'estudi, etc.

 

La pintura magnètica conté partícules de ferro, dotant al producte d'aquesta propietat especial i fent que sigui capaç de subjectar imants. Normalment és de color gris fosc encara que, si necessita un altre to, es pot pintar sobre aquest amb altres del color que es requereixi.

 

Per tant, no sols és un element molt útil i al qual se li pot treure gran partit, sinó que és un element de decoració més.

Referent a la seva utilització, la pintura imantada, necessita d'una preparació habitual. Únicament s'han de seguir les recomanacions del fabricant i aplicar-la en una superfície neta, seca i usar materials idonis segons la tipologia de paret.

 

Tot això, amb la intenció que no existeixin imperfeccions i que els acabats siguin els esperats.

Especialment, posem èmfasi al fet que ha de seguir les instruccions establertes en el producte, sobretot quant a l'assecament, i d'aquesta manera la seva paret obtindrà el millor resultat.

 

Encara que és una pintura per a imants, no tots funcionen. El millor és emprar imants potents, perquè tinguin més força d'atracció.

Aquest producte és totalment innocu i, per això, es pot gaudir a qualsevol paret, fins i tot en habitacions per a nens.

Les millors pintures al seu abast

A Pinturas Palacios oferim els millors productes del sector, inclòs en pintures amb característiques tan fantàstiques com les magnètiques.

En aquest cas, comptem amb la marca Magpaint, entre altres, per les seves grans prestacions i acabats de gran qualitat.

 

Amb Magpaint pot aconseguir gran varietat de solucions i treure més profit encara a les parets.

 

Contacti amb nosaltres i rebrà un assessorament especialitzat i totalment professional, tant en aquesta mena de pintura com en qualsevol altre.