A Pinturas Palacios, ens dediquem a la venda de pintures a l'engròs. Amb el pas dels anys hem anat adaptant la nostra activitat a les noves exigències del mercat, fins a arribar on estem avui dia.


Estem orgullosos de pertànyer al sector de venda de pintures a l'engròs, i a Pinturas Palacios entenem que no sols es tracta de vendre pintures, per això hem ampliat les seccions de la nostra empresa per a oferir un bon servei.


Entre els nostres servies tenim l’assessorament, que ens permet, a part de vendre pintures a l'engròs, vendre les pintures que millor s'adaptin a les necessitats dels nostres clients, de manera que els nostres clients no inverteixin els seus diners comprant allò que no necessiten.

També tenim un gran estoc de maquinària pensada per a agilitar el treball dels operaris, escurçant el temps d'execució de les diverses tasques que realitzaran. Per a això poden comptar amb els nostres professionals que els informaran de tota mena de maquinària que pugui millorar el rendiment i ajudaran a saber què s'adapta millor a les necessitats de cada client.


En el sector de les pintures a l'engròs, hem de tenir en compte que s'han modernitzat, i han sortit noves formules amb noves propietats o propietats millorades.


És per això que li aconsellem que ens pregunti, perquè constantment s'estan millorant els productes, i potser, canviant el producte per un més adequat, li pot solucionar problemes com les filtracions, la floridura, etc.


Expliqui'ns el cas amb el qual es trova, i nosaltres li proporcionarem les pintures a l'engròs que li ho solucioni.


Entri a la nostra pàgina web on trobarà el nostre catàleg de pintures a l'engròs, i contacti amb nosaltres per a informar-se de tota la nostra gamma de productes i serveis.


Si té algun dubte o pregunta sobre qualsevol tema relacionat amb la venda de pintures a l'engròs, no ho dubti i posi's en contacte amb nosaltres.