Durant aquestes últimes setmanes, hem estat treballant en la incorporació de la nova pintura purificadora P-90 del proveïdor TITANPRO (Indústries Titan). La pintura TITANPRO P-90 és una pintura acrílica, purificadora, i ecològica, permetent respectar el medi ambient mentre elimina residus nocius causats pel formaldehid.

La pintura purificadora TITANPRO és una pintura ecològica activa d'alta qualitat que es pot usar en parets i sostres d'interior, eliminant contínuament contaminants com el formaldehid que poden a arribar a desprendre mobles i parquets. És ideal per a qualsevol tipus d'espai.

Aquesta pintura acrílica purificadora d'altíssimes prestacions destaca per ser: ecològica amb gran cobriment i rendiment, tenir una gran capacitat de neteja de classe I, de fàcil aplicació sense degotar ni esquitxar, tenir base d'aigua, i està disponible en milers de colors amb un gran atractiu acabat mat d'alta decoració.

La tecnologia air active de la pintura TITANPRO P-90 és el que permet capturar i eliminar el formaldehid a nivell molecular, convertint-lo en un producte innocu per purificar l'aire. Gràcies a aquesta tecnologia, aquest gas tan nociu per a la salut s'elimina en qüestió de segons, immediatament millorant la salut de totes les persones que es trobin a l'habitació o sala d'interior.

Aquesta compleix amb les normatives mediambientals que es poden considerar com les més estrictes, les Ecolabel i A +. La seva qualitat i acció contra el formaldehid està certificada i comprovada per laboratoris externs. També és una pintura contra el foc BSL i d0-.

 

Què és el formaldehid?

El formaldehid és un gas tòxic, invisible, i declarat cancerigen i nociu per a la salut per l'OMS si es troba en altes concentracions. Es fa servir per: fabricar materials i molts productes de la llar que siguin de fusta premsada, coles i adhesius, teles de planxa permanent, revestiments de planxa permanent, revestiments de productes de paper, etc.

Aquest gas tòxic pot arribar a causar molèsties respiratòries, asmes, al·lèrgies, irritacions de l'aparell respiratori i, com hem esmentat anteriorment, càncer.

No dubti més i contacti amb nosaltres per obtenir la pintura purificadora TITANPRO P-90, una pintura d'alta qualitat i ecològica que pot millorar la qualitat de vida de tots sense perjudicar el medi ambient.