A Pinturas Palacios som una empresa que posem a l'abast dels nostres clients tota mena de productes per que puguin utilitzar-los a cases, oficines o altres entorns. Un d'ells i que té un magnífic resultat, és la pintura Vileda.

Es caracteritza per poder convertir qualsevol paret en una pissarra per a pintar o escriure amb retoladors no permanents i esborrar tantes vegades com es requereixi. Aquest producte és perfecte per a un ús diari, on es necessiti anotar informació o, simplement, per a deixar volar la imaginació.

La pintura Vileda pot utilitzar-se a parets grans o petites, portes, armaris, etc. En definitiva, sobre una superfície llisa que permeti estendre el producte amb facilitat i poder donar-li el millor ús. És molt senzilla d'aplicar i s'asseca en poc temps.

És ideal per a nens, per que puguin jugar i aprendre mentre es diverteixen, i per a adults. En aquest cas, es sol emprar a la cuina com a organitzador o en un entorn laboral. Aquestes pissarres són molt útils durant una reunió o per a anotar informació rellevant. Altres utilitats poden ser a mobiliari i, fins i tot, a un passadís.

La pintura per a pintar amb retoladors està disponible en color blanc i transparent, té un acabat brillant i és molt fàcil de netejar amb un drap suau o amb un esborrany tradicional de pissarra blanca.

Cal destacar que l'acabat transparent ens permetrà mantenir un fons de qualsevol color desitjat, i un cop aplicada la pintura especial Vileda, convertir la paret en una pissarra per pintar amb retoladors.

És molt resistent a l'abrasió i té gran duresa. A més, és totalment inofensiva, ja que no conté dissolvents. En ser composta amb una base d'aigua, adquireix gran seguretat en tots els ambients, provocant que la pintura Vileda per a retoladors sigui una gran elecció.

Els millors productes els trobarà a Pinturas PalaciosA Pinturas Palacios trobarà una gran selecció de productes per a diferents utilitats i d'excel·lent qualitat, com aquesta mena de pintura tan específica.

Compti amb nosaltres si necessita qualsevol classe de producte relacionat amb el sector i el nostre equip professional li oferirà la informació necessària.

Estem a la seva total disposició per a donar-li un assessorament complet.