Avui a Pinturas Palacios volem parlar-li sobre com es realitza la rehabilitació de façanes i exteriors. Per aquestes feines, aquí, trobaràs als millors professionals especialitzats en la pintura exterior.

Ells faran un breu estudi per veure que és el que millor s'adapta a les seves necessitats. Això dependrà del tipus de paret que tingui i del que busqui aconseguir amb la nostra pintura.

A continuació, li oferirem alguns consells perquè la seva pintura aguanti en perfecte estat molt més temps, i sense que li doni mena de problema.

Començarem dient que la pintura que triem ha de ser l'adequada, perquè així pugui durar-nos el màxim temps possible en la vostra façana. Per a això ha de parlar-ho amb un professional, a la nostra botiga disposarà d'un professional que li aconsellarà el millor per a vostè, i li dirà quina és la que millor que s'adaptarà a la vostra façana a la perfecció.

Depenent de si la vostra façana està en bon estat o no, haurem de seguir certs passos o uns altres per a realitzar la rehabilitació de façanes i exteriors.

Per a les façanes en bon estat, el primer que haurem de fer serà col·locar un fixador, especialitzat en façanes. Aquest producte ens proporcionarà la subjecció que necessita la pintura per a així no caure de la façana.

Per a les façanes velles i deteriorades, haurem de treballar-les més, abans de començar a pintar, aquesta haurem d'arreglar-la.

Per a arreglar-la haurem d'utilitzar el mateix material del qual està feta la paret, ja sigui amb ciment, monocapa, etc. 

En finalitzar els arranjaments de la paret, passarem a extreure tota la pintura que aquest en mal estat i aixecada.

Quan ja hàgim acabat d'arreglar tot això, ja passarem a pintar la paret sense cap mena de problema.

Per a les façanes disposem de diferents tipus de pintura, poden ser: impermeabilitzant, estàtica, transpirable, etc.

Si està interessat a adquirir algun tipus de servei relacionat amb la rehabilitació de façanes i exteriors, no dubti a contactar amb nosaltres, estarem en encantats d'oferir-li tota la informació que necessitis.