Un cop s'ha acabat de pintar, revestir, o dissenyar en general l'habitació toca afegir la decoració. Òbviament, no estem parlant de mobles, llums, i altres immobles, estem parlant dels possibles acabats que es poden aplicar a les pintures o parets en general, sòl, i parets. En aquest blog parlarem sobre els serveis i materials per a l'alta decoració que disposem.

Els accessoris o materials per a l'alta decoració es poden usar per a la rehabilitació d'interiors i també per, clarament, la decoració d'aquests. Cada projecte precisa d’un material específic, ja que no tots es poden fer servir en tots els sòls o parets. Això depèn dels materials o pintures que s'hagin emprat fins ara o el tipus de superfície que es disposi a rehabilitar o decorar.

Dels materials que podem destacar, Pintures Palacios ofereix els seus professionals per a l'assessorament o servei de:

  • Acabats llisos blancs: Disposem d'una àmplia gamma de pintures per a interior amb acabats molt diversos i de qualitats molt altes a un preu molt econòmic. Això permet als nostres professionals sempre tenir la solució adequada per a cada projecte que necessiti el blanquejat i higienitzat de parets amb pintures transpirables, resistents a l'alcalinitat, d'acabats extra mat amb olor agradable.
  • Esmalts: Siguin de dissolvent o a l'aigua, els esmalts que ofereixen els nostres professionals són de ràpid assecat, respectuosos amb el medi ambient i de fàcil ús. Poden tenir acabats mat, encertats, o brillants.
  • Preparacions: Per poder deixar un acabat professional al projecte mitjançant els suports, morters, massilles, fixadors i segelladors.
  • Efectes decoratius: Per afegir certa textura a la pintura o material usat o posar un dibuix mitjançant vinils.
  • Paper pintat: Disposem d'un ampli catàleg per oferir una gran varietat de models.
  • Bigues: També els nostres professionals ofereixen l'opció d'afegir bigues decoratives a l'habitació o precinte. Poden ser de fusta amb diferents formes i diversos acabats que millor s'adaptin al teu pressupost.

No esperi més i contacti amb nosaltres per començar l'assessorament dels materials per a l'alta decoració a un preu econòmic i professional!