Cada vegada són més els clients que vénen al magatzem de Pintures Palacios en cerca de  microciment per a fer treballs a les cases dels seus clients.
I és que és un material que per la multitud d'utilitzacions, la seva varietat de colors i acabats i el seu preu, està sent cada vegada més utilitzat en reformes i obres noves.

Avui volem explicar-vos com es realitza la seva aplicació, però abans és important recalcar dos consells bàsics a tenir en compte:

- Es pot aplicar sobre gairebé qualsevol tipus de superfície, mentre aquesta estigui ben consolidada, seca i neta.

- Si es vol aplicar en un ambient humit, es recomana aplicar finalment un acabat antilliscant, i un acabat complet, per a evitar així que penetri la humitat en la superfície i que acabi sortint floridura.

Ara si, els expliquem pas a pas com podem fer treballs amb microciment:

1. Determinem, alineem i netegem la superfície sobre la qual volem aplicar el microciment.
2. S'aplica una imprimació que tapi els porus, per a aconseguir segellar la base.
3. Col·loquem una malla de vidre per tota superfície on volem aplicar el microciment.
4. Apliquem la primera capa de microciment i una vegada sec ho llimem per a eliminar les primeres impureses.
5. Netegem les impureses sorgides al llimar les impureses de la primera aplicació, i realitzem la segona capa de microciment, però aquesta vegada, aquest ja ha de tenir afegit el pigment triat amb el qual volem que tingui l'acabat final. Per a aplicar el pigment, aquest es dosifica sobre l'aigua d'amassat i es barreja amb un agitador.
6. A continuació, tornem a llimar i a eliminar la brutícia que crea aquest ùltim pas, i realitzem el segellat del microciment amb emprimació amb base d'aigua.
7. Finalment, s'aplica una capa definitiva de vernís de poliuretà amb l'acabat que desitgem que tingui la superfície aplicada amb microciment.
Si necessites més informació sobre aquest material i la seva aplicació, no dubtis a contactar amb nosaltres, resoldrem tots els seus dubtes i li subministrarem tot el material necessari per a realitzar correctament tots els seus projectes amb microciment.