Com veníem parlant en el blog anterior, el microciment és un material de fàcil aplicació amb una infinitat d'utilitats. 
Però ens vam quedar sense explicar quines característiques fan del microciment un material tan versàtil, posicionant-se com un dels materials més utilitzats, en construcció i reformes, del moment.
Les característiques principals són:


-Amb l'aplicació de microciment oblida't de les juntes, aquest material permet crear grans superfícies contínues, sense cap separació. Això ens permet que sigui molt més fàcil de netejar i còmode de trepitjar.
-El microciment, al ser un material de naturalesa mineral, té propietats ignifugues, la qual cosa ajuda al fet que en una superfície no es propagui el foc, ja que el propi microciment no s'incendia i fa la funció de talla focs.
-És un material idoni per a aplicar en habitacions humides i amb constant contacte amb aigua, com poden ser banys, vestuaris, zones de piscina, etc. Ja que amb el microciment aconseguim crear una superfície resistent a l'aigua.
-Les propietats més beneficioses per a l'aplicació de microciment en zones d'exterior, com poden ser en patis, jardins i/o terrasses, és per la seva resistència a les altes temperatures i sobretot perquè, al ser un material cristal·lí, aconsegueix que, tant la calor com la llum, siguin reflectits en ell, mantenint la seva pròpia estructura a una temperatura estable, i evitant que les persones al entrar en contacte amb el material es cremin. 
-Aquest material, a més, és molt indicat per a llocs que han de romandre molt nets i higiènics per temes de salut, com poden ser clíniques i hospitals. Això és així, gràcies a que el microciment és un material asèptic, antiestàtic, amb alta alcalinitat i baixos nivells d'al·lergògens. 

-A ser un material molt resistent fa que el microciment tingui una llarga durada donat que a penes envelleix.
-L'aplicació de microciment té mil i una possibilitats, no només en quant llocs d'aplicació sinó en quant a colors, acabats i formes. Convertint-se en un material únic en cada obra.
-La seva aplicació és molt fàcil i neta, a més, el microciment, permet aplicar-se en llocs en mal estat com a sistema de rehabilitació definitiva. 

Si vol sol·licitar pressupost per a aquest material, o necessita més informació sobre la seva aplicació, no dubti a trucar-nos o visitar el nostre magatzem, l’atendrem i resoldrem tots els seus dubtes.