La pintura de pissarra ofereix la possibilitat de poder treure partit a una paret, a un moble i, fins i tot, a diferents objectes d'una llar o d'un entorn laboral.

En aquest cas ens centrem en Magpaint, una marca que uneix diferents prestacions i destaca per la seva gran versatilitat en moltes superfícies.

És un producte a base d'aigua ideal per a parets, metall o fusta. Per això, aquesta pintura per a escriure amb guixos, és ideal per a poder utilitzar durant el dia a dia, tant a manera d'entreteniment com per a deixar anotacions importants o recordatoris.

Es pot escriure sobre ella amb qualsevol mena de guixos, fent que els més petits de la casa puguin fer volar la seva imaginació i trobar en aquest racó on es trobi la pintura de pissarra, un lloc perfecte per a dibuixar i jugar.

La seva aplicació és molt fàcil i senzilla. Només fa falta que la superfície es trobi neta i totalment seca i aplicar amb el corró, evitant especialment excedir-se en producte i passades. L'objectiu és tenir com a resultat un acabat llis.

Magpaint requereix tres dies per a assecar-se completament i poder començar a utilitzar-lo i escriure. Per a netejar la superfície, es pot emprar un drap humit.

Aquesta marca està disponible en diferents colors, a més del to tradicional, per a poder realitzar les combinacions al gust del consumidor.

És perfecte per a aportar un toc original i diferent a qualsevol estada. Especialment, li detallem alguns racons on sol utilitzar aquest tipus de pintura:

  1.     A la cuina: tant a manera de llista de la compra com per a personalitzar diferents objectes, fins i tot els electrodomèstics.

    2. A l'habitació dels més petits de la casa: ho poden utilitzar per a escriure i/ƒo dibuixar.

    3. Qualsevol racó d'una llar: per exemple, en el rebedor es poden apuntar notes de benvinguda o recordatoris.

    4. En un ambient laboral: perfecte per a donar un aire més actualitzat i més amè a una oficina. A la paret escollida, es poden apuntar cites pendents, tasques dels companys, etc.

 

Com veu, aquesta pintura té moltes aplicacions i és perfecta en diferents superfícies.

A Pinturas Palacios comptem amb pintures de pissarresContacta amb Pinturas Palacios i li oferirem els millors productes del sector.

Tenim
pintura de pissarra per a utilitzar guixos de diferents marques, segons les necessitats on es requereixi emprar.

Donem un assessorament global, complet i totalment personalitzat.