En Pinturas Palacios som especialistes en pintura nàutica a Barcelona per al correcte manteniment i acabat d'embarcacions. 

Distribuïm pintures a Barcelona i per tot Catalunya, a totes aquelles empreses dedicades al manteniment, reconstrucció i fabricació de flotes marines. 

Com a especialistes en pintures a Barcelona, trobaràs, tant en el nostre magatzem situat Badalona, com a la nostra web, la pintura nàutica a Barcelona al millor preu, a més de tota mena de material necessari: Antiincrustant, esmalts, desendreçats, vernissos, massilles, etc. 

Treballem sempre de la mà de les millors marques de pintures a Barcelona, però en ser distribuïdors directes i dedicar-nos majoritàriament a la venda a l'engròs aconseguim els preus més competitius del mercat de pintura nàutica a Barcelona.

En ser distribuïdors de les millors marques en pintura nàutica a Barcelona, podem garantir els millors resultats decoratius i tècnics en els vostres treballs. A més, si fos necessari, us proporcionem sense cap problema els certificats i homologacions dels productes de totes les nostres pintures a Barcelona.

Els nostres productes de pintura nàutica a Barcelona no van dirigits a un sol tipus d'embarcació marítima, sinó que et poden utilitzar-se en llanxes, velers, motores, pesquers, etc. A més de les pintures a Barcelona, t'oferirem el millor assessorament tècnic perquè els teus projectes s'optimitzin tant en qualitat, en preu i en temps. 

Si tens qualsevol dubte o pregunta sobre els nostres productes en pintura nàutica a Barcelona, pots contactar no nosaltres sense cap compromís, els nostres millors tècnics en pintures a Barcelona especialitzats en el sector, t'assessoressin sense cap compromís. Però si ho prefereixes pots acostar-te fins al nostre magatzem, i veure tots els nostres productes. Resoldrem tots els teus dubtes al moment i, gràcies al nostre ampli estoc, podràs portar-te el material que necessitis al moment.

En Pintures Palacio trobaràs, no només l'assessorament tècnic especialitzat, sinó tots els productes i pintura nàutica a Barcelona que necessites!