La pintura nàutica s'utilitza per a proporcionar un revestiment a les embarcacions i també s'utilitza de decoració.

Què fer si la nostra pintura nàutica comença a desgastar-se?

Si la pintura del seu vaixell ja s'ha començat a desgastar o fins i tot ja està desgastada el recomanable és canviar aquesta capa de pintura antiga per una totalment nova, depenent del material del vaixell els motius del desgast de la pintura seran diferents ja sigui fusta, metall o fibra de vidre. Encara que generalment aquest desgast de la pintura nàutica sol ser per la deterioració del pas del temps, l'ús o la corrosió pròpia de l'entorn marí.

En cas de voler canviar una capa de pintura nàutica en mal estat per qualsevol causa, el principal és retirar la capa deteriorada completament abans d'aplicar una nova per damunt, d'aquesta forma evitarem futurs problemes com el despreniment o una deterioració més ràpida del normal a causa de la capa interior danyada de pintura nàutica.

Cal tenir en compte que la majoria dels decapants del mercat no són recomanables per la seva agressivitat cap a l'estructura del vaixell, així que recomanem un escatat mecànic o l'aplicació d'un decapant dels quals pots demanar en Pintures Palacios.

També tenim en el nostre catàleg vernissos, esmalts, patents antifouling, etc, que et permetran aconseguir excel·lents resultats en la decoració i sobretot protecció de superfícies que estan exposades a l'entorn marí i en general als climes més agressius.

En Pintures Palacios sabem exactament tots els requisits i procediments a seguir per a realitzar canvis de la pintura nàutica i molts altres tipus de treballs com entre ells estan Pintar façanes, pintar sòls, pintar interiors, impermeabilitat, Alta decoració, Vestuari, Proteccions, Accessoris, Maquinària, etc.

Si t'interessa algun dels nostres molts serveis o tens algun dubte, no dubtis a contactar amb nosaltres i sol·licitar-nos.