Si tenim una superfície de un local, taller, nau industrial, pàrquing, piscina o fins i tot del menjador de una casa del nostre client, que li falta l'acabat, una bona opció és la pintura per a terres. Tant si és un sol color, com si són diversos colors, però sobretot si vostè necessita que el terra contingui diversos colors, realitzar indicacions, pintar un passadís per a diferenciar-lo de la resta de la zona o pintar el terra de diversos colors per a diferenciar zones, una opció que li sortirà molt a compte és la pintura per a terres.


Si hem de triar un material per a l'acabat del terra, les rajoles són una opció, però si es trenquen hem de tenir emmagatzemades rajoles de recanvi, amb el que això li suposa, que el obrer ha de picar per a retirar la rajola trencada i després posar la nova en tantes rajoles com sigui necessari. Però si utilitzem pintura per a terres ens despreocupem, ja que la pintura no es trenca, com a molt deixarà una marca, però amb una altra mà de pintura ho solucionem en un moment.


Amb rajoles tampoc ens resultarà fàcil separar les zones per colors, en canvi amb pintura per a terres tenim llibertat per a fer totes les separacions que vulguem, i sobretot si necessitem rectificar i canviar el disseny del terra per motius de funcionalitat, perquè es pinta en un moment, i no hem d'arrencar rajoles.


En pintura per a terres tenim diverses opcions que s'adaptaran a les seves necessitats, com poden ser:
Pintura per a terres d'EPOXI: està feta amb la mescla de dos components que contenen resina epóxica, té un acabat brillant i una gran resistència als elements i als productes químics, també proporciona una gran adherència.
Pintura per a terres de poliuretà: és una pintura derivada del poliuretà, s'asseca molt ràpidament i té un acabat opac, però es pot vernissar perquè quedi brillant.
Pintura per a terres de clor cautxú: és una pintura totalment impermeable és la més indicada per a cobrir imperfeccions, sobretot en piscines.
Pintura per a terres de cautxú: és una pintura totalment impermeable, que serveix per a segellar superfícies.


Visiti la nostra pàgina web i li aconsellarem sobre quin de les moltes opcions en pintura per a terres triar, ja que estan sortint nous productes, amb propietats millorades, constantment.