A Pinturas Palacios som experts professionals en rehabilitació de façanes, per això podem oferir els millors productes, junt amb un assessorament tècnic excel·lent i la solució per a qualsevol tipus de obra o incidència que tingui vostè o el vostre client.

 

Si és un professional en rehabilitació de façanes i el que està buscant son els productes necessaris d’alta qualitat a un millor preu, Pinturas Palacios es el proveïdor que està buscant.

En el nostre magatzem trobarà tots els productes amb els seus pertinents certificats i homologacions, a més de una selecció dels productes de major qualitat entre les millors marques.

A més de pintures especials per a professionals en rehabilitació de façanes, trobarà totes les maquines, eines i accessoris que els treballadors poden necessitar per a realitzar les obres.


Gràcies als nostres anys d’experiència i la nostre gran quantitat de clients que han confiat en els nostres serveis, ens hem especialitzat en assessorament tècnic per a professionals en rehabilitació de façanes.

Oferim als nostres clients assistència en Obres, per poder contar amb un altre punt de vista i proposta per fer front a la reforma. Un dels nostres millors experts professionals en rehabilitació de façanes es desplaçarà fins on s’està fent els treballs per poder aconsellar i solucionar en la feina que s’està realitzant a l’edifici.

Si vol formar-se com a un professional del sector, a Pinturas Palacios organitzem cursos professionals en rehabilitació de façanes per tal de que pugui oferir als seus clients aquests serveis amb total garantia de que els resultats seran òptims.

A més, oferim una actualització constant de totes les novetats per estar al dia dels productes i tècniques més recents.

 

Si te algun projecte que requereix de professionals en rehabilitació de façanes, no dubti en contactar amb nosaltres, li informarem amb més detall de tots els serveis que oferim.

A Pinturas Palacios torbarem tots els productes, documentació, professionals i consells necessàries per realitzar amb èxit els vostres projectes professionals o de reformes de la llar.