La pintura al guix està trepitjant fort en l'àmbit del sector decoratiu, ja que gaudeix de grans característiques que la fan molt atractiva.

La també anomenada pintura chalk paint és acrílica i té gran cobriment, a més d’assecar molt ràpidament.

Una de les seves propietats més especials és que es pot aplicar sense imprimació ni poliment sobre molts materials, com ara pedra, metall, ceràmica, vidre, plàstic, entre molts altres.

L'acabat de la pintura al guix és ultra mate i adquireix un tacte suau i vellutat, perfecte per a mobles i objectes de decoració.

Gràcies a aquest acabat, una vegada emprat el producte sobre les superfícies, ofereix un aspecte d'estil vintage i romàntic, tan utilitzat actualment a decoracions de qualsevol espai.

Amb la pintura efecte guix es pot donar un toc diferent a qualsevol estada o peça, ja que és un producte altament versàtil.

Els avantatges de la seva utilització són molts. Entre altres, trobem la seva facilitat d'ús i aplicació; és lliure de tòxics, ja que no conté cap mena de dissolvent; té una aplicació directa, sense necessitat de donar una capa prèvia d'un altre producte; es poden utilitzar diferents pintures al guix de colors alhora i barrejar-los; i és una pintura molt densa i, per tant, cobreix i condeix moltíssim.

Com veu, grans avantatges en un sol producte que farà que els elements decoratius o les parets tinguin un toc encara més diferenciat i especial.

Aquest tipus de pintures es pot aplicar en diferents tipus de mobles, cadires de metall, armaris, portes, murs, parets, etc. És ideal per a personalitzar qualsevol espai.Assessorament professional de tota mena de pinturesSens dubte, la pintura al guix és un producte molt interessant i, per això, li ho oferim a Pinturas Palacios.

Igual que a la resta de pintures, li donem el millor assessorament i un servei professional, perquè els acabats siguin excel·lents i obtingui el resultat esperat.

Contacti amb nosaltres i estarem al seu costat per a la seva elecció.