Des de Pinturas Palacios, sabem els desperfectes que poden causar la humitat i les filtracions d'aigua sobre certs materials com en fusta, parets, plàstics, etc. El nostre equip de professionals qualificats ofereix sistemes d'impermeabilització de diferents superfícies de gran qualitat.

Des de la nostra empresa i equip d'especialistes, disposem d'un gran catàleg de productes per a protegir tot tipus de materials, cobertes i parets al davant de la humitat i l'aigua en general. Aquests sistemes d'impermeabilització ofereixen un acabat protector i durador per a la protecció del material.

Les nostres malles de reforç ofereixen una gran resistència i tenen una impermeabilitat molt eficaç. Aquestes malles també són molt senzilles d'aplicar, molt flexibles per adaptar-se a qualsevol superfície i es poden instal·lar de forma ràpida i eficaç. Disposem de fibres de vidre i de bandes per realitzeu aquesta impermeabilització sobre diferents materials.

Contra la humitat, disposem de fons i acabats que es poden usar per a combatre diferents tipus d'humitat que es poden trobar en diferents llocs. Els nostres productes es poden fer servir contra aquests tipus d'humitat:

  •          Humitat per capil·laritat: És la humitat que apareix a la part baixa a les parets. La humitat és absorbida des del sòl.
  •          Humitat per condensació: Aquesta humitat normalment es pot trobar en habitacions mal aïllades i ventilades, amb excés d'humitat. Pot donar lloc a fongs i floridures i normalment es troba en banys o cuines.
  •          Humitat per filtració lateral: És causada per una mala impermeabilització. Pot causar trencs, taques d'humitat, i fins i tot regalims d'aigua.

També disposem de pintures i recobriments per a realitzar fons i acabats per impermeabilitzar cobertes, protegint i aplicant de manera meticulosa la coberta.

Contacti amb nosaltres perquè li puguem assessorar, mitjançant el nostre equip de professionals, els millors sistemes d'impermeabilització que millor s'adaptin a les seves necessitats i situació. Actuar ràpidament davant la humitat i/o l'aigua.