+++Tenir parets amb humitat és un problema bastant comú, i més encara amb l'arribada del fred.

Però per a acabar amb ella, és tan fàcil com utilitzar pintura anticondensació.

La floridura es produeix quan existeix un excés de vapor d'aigua a l'aire, provocant una saturació a l'entorn i acaba a les parets en forma de petites gotes.

Encara que moltes persones creuen que la humitat només té a veure amb l'estètica, en realitat la floridura és perillosa per als que sofreixen algun tipus de malaltia respiratòria.

Per aquest motiu, la pintura anticondensació és una gran opció per a utilitzar a qualsevol espai, ja que prevé i evita la formació de taques d'humitat.

És la solució a un problema que pot derivar a quelcom més gran a una casa, edifici, etc. La pintura antifloridura millora l'aïllament de sostres i parets, ja que té grans avantatges.

Un dels més importants, és que frena l'aparició d'humitat per condensació. A més de ser resistent a l'aigua i transpirable. I, com no, té molt fàcil aplicació, perfecte per a utilitzar-la on es requereixi.

Un altre avantatge molt important és que té un cobriment total i un alt nivell d'adherència. També és molt fàcil de netejar.

Particularitats que, sens dubte, fan que la pintura anticondensació sigui una solució ideal per a acabar amb la floridura.

També compta amb una fàcil aplicació, igual que qualsevol altra pintura. Només és necessari remoure bé el contingut, donar una mà de pintura, deixar eixugar entre 4 i 6 hores i donar una segona passada, perquè l'acabat sigui perfecte.

Trobi pintura anticondensació a Pinturas Palacios

Si vol trobar aquest tipus de pintura específica contra la humitat i tenir els millors resultats, contacti amb Pinturas Palacios.


Tenim productes per a tota mena de necessitats i oferim un assessorament i atenció a mesura.