Per a poder protegir la fusta és necessari usar productes específics amb l'objectiu de mantenir les seves característiques i que, visualment, es vegi immillorable.

Aquests són especials per a la seva cura i fan que es conservi més temps en perfecte estat. Això sí, depèn molt de la seva exposició; és a dir, si està situada en interior o exterior, la seva tipologia i els productes a triar. Igualment, si el material ja està tractat o no.

Entre els productes per a protegir la fusta més coneguts i utilitzats, trobem els vernissos i protectors, la composició dels quals ajuda a preservar i prolongar la durabilitat de la fusta.

Tots dos tenen un aplicat molt senzill, s'assequen amb facilitat i són respectuosos amb el medi ambient. A més, adquireixen gran compatibilitat amb la pròpia naturalesa de la fusta.

Els vernissos serveixen a qualsevol mena d'ambients, tant per a mobles com per a terres. Aquests recobreixen la superfície gràcies a una pel·lícula que la protegeix dels agents externs, com ara l'aire, l'aigua o el sol. A més, és molt fàcil de netejar.

Els protectors, també, serveixen per a decorar la fusta.
Ofereixen seguretat davant els raigs UV i, com a resultat, tenen un acabat molt natural. Una característica molt important és que no s'esquerden i es mantenen perfectament. Per això, són molt recomanables per a exterior.

Com veu, si tria els productes adequats, la fusta es conserva millor i durant molt més temps, sobretot quan està situada en espais a l'aire lliure.

En qualsevol cas, la millor opció és acudir a professionals per que li indiquin com procedir amb segons quin material. Per tant, si necessita protegir i decorar la fusta, confiï en un assessorament qualificat perquè li ofereixi ajuda.

A Pinturas Palacios comptem amb la millor selecció de productes destinats a la fusta i donem el millor suport als nostres clients.

Contacti amb nosaltres i obtindrà una atenció personalitzada.