En el post d'avui parlarem sobre la nostra professionalitat dins del servei de pintura en indústries. En Pintures Palacios comptem amb el nostra ampli coneixement sobre el sector de la indústria, per a oferir-li una qualitat i professionalitat òptima dels nostres serveis.

Comptem amb una àmplia varietat d'eines i productes per a concedir un servei de pintura en indústries totalment professional, veloç i eficaç als nostres clients.

Els nostres productes d'última generació li proporcionaran una protecció de sanejament de sòls i diferents solucions característiques per al tractament del metall, evitant així que s'oxidi.

 

Si vol transmetre una millor imatge del seu negoci o indústria, pot comptar amb el nostre servei de pintura en indústries. Col·loquem a la seva disposició una gran varietat d'avantatges en productes, assessorament tècnic i solucions decoratives per al seu establiment.

Els productes que oferim estan a un preu competitiu, sempre apostant per les primeres marques per a millorar la qualitat i durada del servei, i sobretot, disposem d'eines i maquinària especialitzades en el seu sector.

Informem que els nostres productes estan acompanyats de la documentació tècnica i certificada per a demostrar la qualitat que oferim en el nostre servei de pintura en indústries.

També li oferim un assessorament tècnic on li proporcionarem els productes apropiats per a cada ocupació.

A més, els clients, poden formar-se amb els nostres cursos per a facilitar l'accés a beneficiar-se del coneixement sobre els productes i eines per a donar un ús apropiat.

 

Comptem amb solucions tècniques i decoratives en el nostre servei de pintura en indústries per a la reforma industrial de paviments industrials, magatzems, laboratoris, dipòsits d'aigua, hospitals i estructures metàl·liques:

  • Optem amb netejadors i imprimacions per a qualsevol superfície industrial.
  • Sistemes de anticorrosiu per a evitar l'oxidació dels metalls.
  • Tenim sistemes de protecció passiva contra el foc per a evitar que s'iniciï o es propagui un incendi.
  • Per a una millor impermeabilització i protecció, comptem amb membranes de poliuretà tixòtropes.
  • Usem poliuretans alifàtics per al recobriment en aplicacions industrials o construccions.
  • Comptem amb morters autonivelantes per a preparar sòls interiors i així pugui rebre tot tipus de paviments com parquet, ceràmica…
  • Paviments continus (Formigó, ciment, resina o poliuretà).
  • Sistemes certificats per sanitat.
  • Pintures sanitàries per a evitar humitats, condensacions, vapors…
  • I finalment, tenim senyalitzacions viàries.

Si vostè necessita un servei de pintura en indústries, no dubti a contactar amb nosaltres, el servei amb millor varietat, qualitat i rendiment del mercat.