En Pinturas Palacios disposem de professionals en assessorament tècnic qualificats a l'altura de les seves expectatives, responen a qualsevol problema i així donar uns serveis amb solució àgil i eficaç.


Cada producte requereix un estudi i un mètode concret d'ús, al llarg de la nostra trajectòria sempre hem estat molt lleials al gust del client. Pinturas Palacios som una empresa totalment professional i la qual ens caracteritza molt l'experimentació i innovació des de 1965.


El nostre assessorament tècnic sempre ha tingut molt en compte els nous productes del mercat per a així aconseguir els millors serveis possibles. També el nostre assessorament tècnic a part de tenir en compte els gustos i detalls del client, som especialistes a donar una solució i resoldre qualsevol problema que dificulti el procés del projecte.

En Pinturas Palacios no només oferim l'assessorament tècnic en cas de problemes, sinó que també per a qualsevol dubte, indecisió per a triar un color, les mesures, productes, etc. El nostre assessorament tècnic s'aplica tant com per a interiors com per a façanes, sigui el que sigui el que necessiti, nosaltres som el remei per a qualsevol canvi.


Aquí en Pinturas Palacios trobaràs una gran varietat de pintures i material, per consegüent és normal entrar en col·lapse i necessitar un assessorament tècnic, per a això estem!


En aquesta empresa, Pinturas Palacios, oferim una àmplia selecció de serveis, en els quals incloem també una assistència a l'obra, uns serveis de maquinària, uns cursos de formació i una presentació de novetats.

Gràcies al nostre personal totalment qualificat, el qual ofereix les millors solucions en tota mena de projecte, ens comprometem a aconseguir en tots serveis, la satisfacció dels nostres clients malgrat les dificultats que ens trobem pel camí.


Disposem d'una documentació tècnica per a ajudar-nos a conèixer sempre les aplicacions dels nostres productes i així facilitar-nos el desenvolupament del projecte.


Contacti amb nosaltres sense compromís cap, el nostre assessorament tècnic li atendrà el més ràpid possible.