Tant si és un particular com una empresa i té pintades de graffiti, en les seves parets no es preocupi nosaltres tenim la solució amb els protectors antigraffiti, en aquest post parlarem sobre ells.

Què són?

Els protectors antigraffiti, són capes de pintura que no es veuen són incolores (això vol dir que no afecta el color que tinguem en la nostra paret), cal destacar que no tenen olor (que no deixa olor en el lloc on es vagi a aplicar).

Com es poden aplicar?

Per a aplicar els protectors antigraffiti hi ha diversos mètodes com utilitzar una brotxa, utilitzar un corró o utilitzar una pistola.

Que protectors antigraffiti existeixen?

Els protectors antigraffiti que existeixen estan dividits en tres grups.

  • De capa de sacrifici: És un protector antigraffiti, temporal això significa que quan el suport resulta deteriorat la capa s'extreu de manera que el graffiti queda eliminat.
  • Semi permanents: És semi permanent que cobreix la superfície on s'aplica per a protegir-la de pintades no desitjades, cal destacar que impedeix que el graffiti s'enganxi a la paret i aguanta dues o tres neteges de graffitis té una durada de cinc anys.
  • Permanents: És permanent que cobreix la superfície on s'aplica per a protegir-la de pintades no desitjades, cal destacar que impedeix que el graffiti s'enganxi a la paret i tolera més de cinquanta neteges de graffitis té una durada de més de deu anys.

PLX Cristall Incolor Setinat P-02

És un producte, que té una durada de més de deu anys i tolera cinquanta neteges de graffitis, cal destacar que es pot aplicar mitjançant pistola.

Decasombras D-50

És un producte, que és inodor i aquesta creat per a desintegrar aurèoles, els espectres residuals.

Si necessita informació sobre els protectors antigraffiti visiti la nostra pàgina web, nosaltres ens preocupem per la imatge de les seves parets.