Mai es pot subestimar el poder de la pintura per a interiors, ja que, sense necessitat d'una gran inversió, aconseguirà que el seu client senti que la seva casa a estat transformada, per la qual cosa veurà que la inversió realitzada en el seu servei, té els resultats que esperava. 

De tant en quant és necessari donar unes capes de pintura per a interiors en les llars, li dóna una imatge nova, neta i renovada.

Si el que necessita és canviar l'aparença d'una casa o pintar-la per primera vegada, està en el lloc idoni perquè l'ajudem a això.

Som experts plasmar l'estil i la personalitat que el seu client li ha sol·licitat, no haurà de preocupar-se per temes estètics de color ni textura. 

A Pinturas Palacios som professionals, donem els millors consells de pintura per a interiors. El més recomanat fins ara, ha estat sempre utilitzar la tècnica gotejat, però avui dia aquesta tècnica ha quedat desfasada, i ja ningú vol gotejat a la seva casa. Ara es porten les parets llises, sense dibuixos, gravats ni textures.

Si necessita dissimular esquerdes o parets irregulars, el que li recomanem, són unes tècniques a partir de pintura per a interiors com: les vetes, el drapejat o l'esponjat.

I si el que necessita és dissimular el gotejat perquè no pot allisar les parets, el millor que pot fer és utilitzar una pintura per a interiors mat, ja que la lluentor ressalta més la gota. 

Un dels trucs que recomanem als professionals que utilitzen la pintura per a interiors és el que anomenem: La regla de les altures. Consisteix en col·locar objectes de diferents grandàries sobre les superfícies planes i procurar no ajuntar dos objectes de la mateixa altura.

Per aquest motiu, a l'hora de decorar, sigui el que sigui, sempre és molt important la varietat en la grandària dels objectes. 

A Pinturas Palacios, som experts en rehabilitació i decoració a partir de pintura per a interiors. Els nostres professionals s'encarreguen de triar la pintura i mètode decoratiu que millor li vagi al seu projecte, en funció de l'acabat, el color i l'ús.