Tintometria

Sistema integral del color

El compromís i esforç en la nostra trajectòria de més de 50 anys, ens ha anat motivant per seguir invertint constantment en tecnologia avantguardista que ens permeti fer reproduccions del color, proporcionant la major rendibilitat als aplicadors.

Gràcies al nostre personal de tintometria i als diferents sistemes tintomètrics dels principals fabricants líders en els sectors. Algunes de les seves formulacions segons l'ús destinat són per a:

La decoració entre ells, pintures plàstiques, siliconades, esmalts i imprimacions monocomponents i bicomponents, també els estucs, veladures, silicats, calç, metal·litzats ...

A rehabilitació de façanes, com ara revestiments, estucs, veladures, silicat, calç, pliolite, siliconada, polisiloxano, metal·litzats...

I en indústria, entre ells, revestiments per a paviments com, clorocautxú, epoxi, poliuretà, etc. Així com per a fusta reproduïm el màxim de colors homogenis de manera satisfactòria, com alquídicos, vernissos, acrílics, vinílics i el metall com imprimacions, antioxidants, metal·litzats...

Amb la nostra extensa gamma de materials oferim productes tant a l'aigua com a dissolvent, cobrint la gran majoria de solucions del nostre sector, ajustant-les a multituds de superfícies, tant interiors com exteriors, adequant-les a les característiques d'aplicació, pressupost, acabat, superfície i ubicació.

Perquè els nostres clients cobreixen les seves necessitats, tant en l'aplicació, com en acabats i cromatisme.

Tu tries, nosaltres ho fem. Més de 10.000 colors de pintures interior i exterior on triar.


A continuació, t'oferim una sèrie de cartes de colors de pintures d'interior i exterior com a orientació en la teva recerca:


 • No descarregables:
  • Eurotrend
  • Nova Color 720
  • Instand 3D
  • Normalitzats
  • Corporatius i personalitzats
  • Petroliers


Últimes notícies al nostre blog

Propietats i avantatges de la pintura al guix

Propietats i avantatges de la pintura al guix

La pintura al guix està trepitjant fort en l'àmbit del sector decoratiu, ja que gaudeix de grans característiques que la fan molt atractiva.
Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Per a poder protegir la fusta és necessari usar productes específics amb l'objectiu de mantenir les seves característiques i que, visualment, es vegi immillorable.
La pintura Vileda ofereix grans aplicacions

La pintura Vileda ofereix grans aplicacions

A Pinturas Palacios som una empresa que posem a l'abast dels nostres clients tota mena de productes per que puguin utilitzar-los a cases, oficines o altres entorns. Un d'ells i que té un magnífic resultat, és la pintura Vileda.
En què consisteix la pintura magnètica?

En què consisteix la pintura magnètica?

S'imagina poder convertir una paret qualsevol en una superfície imantada? Doncs és possible gràcies a la pintura magnètica.
Controli la seva privacitat