Pintures a l'Aigua + 5000 Colors a Mesura

Pintures a l'Aigua + 5000 Colors a Mesura

Hay 7 productos.

Pintures a l'aigua en sistema tintometric per poder escollir:

Milers de Colors(fins i tot segons mostra), en diferents Acabats( mats, setinats,brillants), amb diferents Qualitats( segons la seva necessitat per preu) i marques.

Mostrando 1 - 7 de 7 productos
 • VALON ExtraMat blanc 4
  0120102379MJ

  Pintura plàstica mat de primera qualitat per protegir i decorar superfícies en exteriors i interiors. Extra-mat. Superlavable. Transpirable. Evita la formació de floridura. Disponible en 8.500 colors.

 • Valon ExtraMate blanc 15L
  0120102379ML

  Pintura plàstica mat de primera calidad per protegir i decorar superfícies en exteriors i interiors. Extra-mat. Superlavable. Transpirable. Evita la formació de floridura. Disponible en 8.500 colors.

 • FACIL + PLUS *Colores a la Carta*

  PINTURA PLASTICA SISTEMA TINTOMETRICO  3.500 colores en memoria y una gama Multicolor infinita a través de nuestro Servicio Color. *** Escoja su color contactando con nosotros al 93.399.08.00

 • Isaclean seda blanc
  0120101375MJ

  Pintura acrílica en base aquosa resistent a les taques domèstiques més comuns, superlavable i capaç de suportar el frec sense deixar aurèoles i rebrillos.

 • ACQUATEX Esmalte agua satinado
  0050020

  Esmalte acrílico en base acuosa de altísima calidad. Buena nivelación y brochabilidad. No amarillea. Disponible en sistema tintométrico Acabado: Satinado. Color: Blanco.

 • TITANPRO P-60 Ecológica Vinílica
  0120000901ML

  Pintura ecológica rentable per a interior i exterior, d'alt cobriment i blancor Per a treballs on es requereixi obtenir un acabat mat de qualitat amb un producte respectuós amb l'entorn (ECOLABEL, A +) i sense olor. Treballs nets, no degota ni esquitxa. Conté conservant antifloridura per evitar el seu creixement en les superfícies pintades.Blanc...

 • TITANPRO P-80N Pintura biosostenible
  01200112300ML

  A base de resines acríliques 100% d'origen vegetal No conté COV, ni agents biocides Màxima opacitat i rendiment Alta transpirabilitat Reacció al Foc Cradle to Cradle Envàs reciclat Innovació Mundial A + Màxima lavabilidad certificada Classe 1  

Pintures a l'Aigua + 5000 Colors a Mesura

Informació

Últimes notícies al nostre blog

Coneix SATE, el millor aïllament tèrmic?

Coneix SATE, el millor aïllament tèrmic?

Per a poder gaudir d'una protecció de façanes amb un bon acabat i el millor aïllament tèrmic, SATE és la solució definitiva.
Quins avantatges té la pintura anticondensació?

Quins avantatges té la pintura anticondensació?

Tenir parets amb humitat és un problema bastant comú, i més encara amb l'arribada del fred. Però per a acabar amb ella, és tan fàcil com utilitzar pintura anticondensació.
Propietats i avantatges de la pintura al guix

Propietats i avantatges de la pintura al guix

La pintura al guix està trepitjant fort en l'àmbit del sector decoratiu, ja que gaudeix de grans característiques que la fan molt atractiva.
Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Per a poder protegir la fusta és necessari usar productes específics amb l'objectiu de mantenir les seves característiques i que, visualment, es vegi immillorable.
Controli la seva privacitat