Pintures a l'Aigua + 5000 Colors a Mesura

Pintures a l'Aigua + 5000 Colors a Mesura

Hay 6 productos.

Pintures a l'aigua en sistema tintometric per poder escollir:

Milers de Colors(fins i tot segons mostra), en diferents Acabats( mats, setinats,brillants), amb diferents Qualitats( segons la seva necessitat per preu) i marques.

Mostrando 1 - 6 de 6 productos
 • VALON ExtraMat blanc 4
  0120102379MJ

  Pintura plàstica mat de primera qualitat per protegir i decorar superfícies en exteriors i interiors. Extra-mat. Superlavable. Transpirable. Evita la formació de floridura. Disponible en 8.500 colors.

 • Valon ExtraMate blanc 15L
  0120102379ML

  Pintura plàstica mat de primera calidad per protegir i decorar superfícies en exteriors i interiors. Extra-mat. Superlavable. Transpirable. Evita la formació de floridura. Disponible en 8.500 colors.

 • FACIL + PLUS *Colores a la Carta*

  PINTURA PLASTICA SISTEMA TINTOMETRICO  3.500 colores en memoria y una gama Multicolor infinita a través de nuestro Servicio Color. *** Escoja su color contactando con nosotros al 93.399.08.00

 • Isaclean seda blanc
  0120101375MJ

  Pintura acrílica en base aquosa resistent a les taques domèstiques més comuns, superlavable i capaç de suportar el frec sense deixar aurèoles i rebrillos.

 • ACQUATEX Esmalte agua satinado
  0050020

  Esmalte acrílico en base acuosa de altísima calidad. Buena nivelación y brochabilidad. No amarillea. Disponible en sistema tintométrico Acabado: Satinado. Color: Blanco.

 • TITANPRO P-60 Ecológica Vinilica

  Pintura lavable para interior y exterior, de alta cubrición y blancura. Para trabajos donde se requiera obtener un acabado mate de calidad con un producto respetuoso con el entorno (ECOLABEL, A+) y sin olor. Trabajos limpios, no gotea ni salpica. Contiene conservante antimoho para evitar su crecimiento en las superficies pintadas.

Pintures a l'Aigua + 5000 Colors a Mesura

Informació

Últimes notícies al nostre blog

L'aïllament tèrmic per a cases i edificis

L'aïllament tèrmic per a cases i edificis

L'aïllament tèrmic és la forma en la qual es manté la temperatura d'una casa o d'un edifici, això vol dir que, evitem la perduda de calor, si està posada la calefacció a l'hivern, i a l'estiu, per a evitar que entri calor, mantenint una temperatura ambient.
Maquinària per a pintar

Maquinària per a pintar

Si vostè ha de pintar grans superfícies, avui li proposarem que ho faci utilitzant la maquinària per a pintar. Tant si es tracta de parets com si es tracta d'estructures de metall o mobles, la maquinària per a pintar, suposa un gran avanç pel que fa a la seva eficàcia i rapidesa.
Vestuari i protecció per a pintar

Vestuari i protecció per a pintar

Per a fer treballs de pintura o d'obra de paleta, no sols és necessari pintura o eines, sinó que és bàsic disposar del vestuari i protecció per a pintar o fer els treballs pertinents.
Pintura per a terres, l'alternativa a les rajoles

Pintura per a terres, l'alternativa a les rajoles

Si tenim una superfície de un local, taller, nau industrial, pàrquing, piscina o fins i tot del menjador de una casa del nostre client, que li falta l'acabat, una bona opció és la pintura per a terres.