Pintures a l'Aigua + 5000 Colors a Mesura

Pintures a l'Aigua + 5000 Colors a Mesura

Hay 7 productos.

Pintures a l'aigua en sistema tintometric per poder escollir:

Milers de Colors(fins i tot segons mostra), en diferents Acabats( mats, setinats,brillants), amb diferents Qualitats( segons la seva necessitat per preu) i marques.

Mostrando 1 - 7 de 7 productos
 • VALON ExtraMat blanc 4
  0120102379MJ

  Pintura plàstica mat de primera qualitat per protegir i decorar superfícies en exteriors i interiors. Extra-mat. Superlavable. Transpirable. Evita la formació de floridura. Disponible en 8.500 colors.

 • Valon ExtraMate blanc 15L
  0120102379ML

  Pintura plàstica mat de primera calidad per protegir i decorar superfícies en exteriors i interiors. Extra-mat. Superlavable. Transpirable. Evita la formació de floridura. Disponible en 8.500 colors.

 • FACIL + PLUS *Colores a la Carta*

  PINTURA PLASTICA SISTEMA TINTOMETRICO  3.500 colores en memoria y una gama Multicolor infinita a través de nuestro Servicio Color. *** Escoja su color contactando con nosotros al 93.399.08.00

 • Isaclean seda blanc
  0120101375MJ

  Pintura acrílica en base aquosa resistent a les taques domèstiques més comuns, superlavable i capaç de suportar el frec sense deixar aurèoles i rebrillos.

 • ACQUATEX Esmalte agua satinado
  0050020

  Esmalte acrílico en base acuosa de altísima calidad. Buena nivelación y brochabilidad. No amarillea. Disponible en sistema tintométrico Acabado: Satinado. Color: Blanco.

 • TITANPRO P-60 Ecológica Vinilica
  0120000901ML

  Pintura lavable para interior y exterior, de alta cubrición y blancura. Para trabajos donde se requiera obtener un acabado mate de calidad con un producto respetuoso con el entorno (ECOLABEL, A+) y sin olor. Trabajos limpios, no gotea ni salpica. Contiene conservante antimoho para evitar su crecimiento en las superficies pintadas. Blanco teñible + Bases...

 • TITANPRO P-80N Pintura Biosostenible
  01200112300ML

  A base de resinas acrílicas 100% de origen vegetal No contiene COVs, ni agentes biocidas Máxima opacidad y rendimiento Alta transpirabilidad Reacción Fuego Cradle to Cradle Envase reciclado Innovación Mundial A+ Máxima lavabilidad certificada Clase 1

Pintures a l'Aigua + 5000 Colors a Mesura

Informació

Últimes notícies al nostre blog

La nova pintura higienitzant de Isaval

La nova pintura higienitzant de Isaval

Per lluitar contra la pandèmia del Coronavirus o CoViD-19, Pinturas Palacios ha incorporat la nova pintura higienitzant Isablock higienitzant de Isaval.
Protegeix les estructures amb pintura ignífuga

Protegeix les estructures amb pintura ignífuga

La pintura ignífuga és una de les mesures que es poden adoptar a l'hora de protegir una casa o qualsevol mena d'estructura davant del perill d'un incendi.
Tot el que necessita saber sobre els tractaments preventius i curatius de la fusta

Tot el que necessita saber sobre els tractaments preventius i curatius de la fusta

Amb els tractaments preventius i curatius de la fusta podem protegir la fusta de futurs danys i, si la fusta està danyada, poder reparar-la i curar-la.
Pintura nàutica per a embarcacions

Pintura nàutica per a embarcacions

La pintura nàutica s'utilitza per a proporcionar un revestiment a les embarcacions i també s'utilitza de decoració.