QUALITAT I GARANTIA

Els colors de les pintures que es veuen a la web són els mateixos que rebo?

El color d'alguns dels productes poden variar segons el calibratge de la pantalla de l'ordinador, només són aproximats, i, a més, varien segons el tipus de la superfície a pintar i el tipus de llum.

Els productes tenen garantia?

Tots els nostres articles tenen la més alta garantia, ja que ens caracteritzem per tenir una tecnologia avantguardista en la reproducció del color.

Disposem de 7 màquines tintomètriques de les marques líders en el sector de la decoració, rehabilitació i indústria. Per això, a Palaus Bcn Color, podem oferir la màxima qualitat i la millor garantia.

Què inclou la garantia?

Tots aquells defectes que sorgeixin excepte les deficiències ocasionades per un mal ús o les ocasionades pel desgast normal dels productes.

Com puc fer efectiva la garantia?

Per fer efectiva la garantia és imprescindible adjuntar a la devolució el justificant de compra. Per tramitar qualsevol devolució contacti amb nosaltres a través del telèf. 93 3990800 o enviant un correu electrònic a info@pinturaspalacios.com.

 

CONDICIONS

Com es realitza la compra?

La compra es realitza quan finalitzes el procés de compra i fas efectiu el pagament (si no és contra-reemborsament). Nosaltres t'enviarem un mail de confirmació amb totes les dades de la compra.

Quins són les despeses d'enviament ?

Dependrà de les circumstàncies i les condicions de la comanda (devolució, canvi ...). En cada cas concret, hi ha una FAQ. Busca-la i trobaràs la resposta (canvis i devolucions).

En quin termini tindré la comanda?

L'enviament es realitzarà al dia següent de la confirmació de la compra per part teva. Si és festiu, es realitzarà el primer dia laborable posterior. En qualsevol cas, el termini t'apareixerà en el procés de compra.

És segur comprar per Internet?

Sí, comptem amb les millors formes de pagament amb la millor garantia.

 

CANVIS

Puc canviar tots els productes?

Només s'admetrà el canvi de productes estàndards durant els 15 dies següents a la recepció del producte. En aquest cas, les despeses d'enviament aniran a càrrec del comprador, i es regiran les mateixes normes que en el cas de devolucions.

Puc canviar per un altre producte?

Sí, en el cas dels productes estàndards. Això ens ho has de comunicar en termini, anul·lar la primera compra a través del teu compte, realitzar una nova, i enviar-nos el producte (t'encarregues dels ports). Nosaltres cancel·lem el primer pagament i, si escau pagament i/o abonament per la diferència.

Què passa si el producte arriba equivocat o defectuós?

Ens ho comuniques i nosaltres t'enviarem el correcte. Les despeses aniran a càrrec nostre.

 

CANCEL·LACIONS

Puc cancel·lar una comanda?

Sí, sempre que ens ho comuniquis durant les 24h següents de la realització de la compra sempre i quan no hàgim fet ja l'enviament.

 

DEVOLUCIONS

Puc retornar un producte?

Sí, si no quedes satisfet quan rebis el producte ens el pots tornar en els següents 7 dies a la recepció de la comanda. Per això ens ho envies i nosaltres t'abonem el pagament, això sí, les despeses d'enviament aniran pel teu càrrec.


ALTRES


Com eliminar taques de floridura?

Normalment es produeixen en racons o llocs poc ventilats produïts per condensacions (contrast de fred per exterior i calor de l'interior) per eliminar disposem d'un potent eliminador de floridures, i un cop sanejat, podem aplicar el nostre Termoaïllant  que regula el contrast de temperatures i retarda la formació de la floridura. Una altra opció recomanada amb resultat òptim, és la tixòtropa aquosa mineral d'acabat.

Com eliminar taques de nicotina, sutge, etc.?

Recomanem netejar les parets per tenir un suport higiènic i consistent. En el cas de sutge és indispensable raspallar i rentar, en el cas de nicotina cal descontaminar, eliminant restes d'olors, rentant amb el netejador sanit que desgreixa i desinfecta preparant un suport per pintar amb la segelladora anti-taques d'acabat disponible a l'aigua o dissolvent.

Què fer per eliminar grafits o pintades en façanes?

Cada cas i, depenent del suport, es requereix un eliminador concret. Tenim la solució adequada fins i tot amb pintades rebels, com l'eliminador d'ombres superficials o en profunditat.

Com protectors preventius proporcionant acabats naturals aquosos mates per pedra natural, obra vista, formigó vist, morter monocapa, pintura, etc., en marbre, ceràmica i superfícies polides aconsellem elantigrafiti de resina poliuretánica-antivandàlica en diferents acabats, mat, setinat o brillant.

Eliminar l'estucat o gotejat

Per eliminar l'estucat disposem de diferents sistemes:

  • Treureestucats Acqua és un potent gel que decapa pintures a l'aigua, plàstiques, i estucs diversos, com gotelé, rústics, etc., fins i tot estant pintat amb diverses capes de pintura plàstica.
  • Mecànicament, amb la polidora Rotex telescòpica, per la seva potència i el seu braç extensible, poleix i regularitza sostres en habitatges sense necessitat d'escales o bastides. I per relleus amb discos més abrasius, elimina l'estuc amb facilitat.
  • L'arrebossat és una altra opció que proposem. La pasta Renovadora que regularitza la superfície cobrint l'estuc en la seva totalitat, de fàcil poliment i preparada per a pintar.


Últimes notícies al nostre blog

Propietats i avantatges de la pintura al guix

Propietats i avantatges de la pintura al guix

La pintura al guix està trepitjant fort en l'àmbit del sector decoratiu, ja que gaudeix de grans característiques que la fan molt atractiva.
Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Per a poder protegir la fusta és necessari usar productes específics amb l'objectiu de mantenir les seves característiques i que, visualment, es vegi immillorable.
La pintura Vileda ofereix grans aplicacions

La pintura Vileda ofereix grans aplicacions

A Pinturas Palacios som una empresa que posem a l'abast dels nostres clients tota mena de productes per que puguin utilitzar-los a cases, oficines o altres entorns. Un d'ells i que té un magnífic resultat, és la pintura Vileda.
En què consisteix la pintura magnètica?

En què consisteix la pintura magnètica?

S'imagina poder convertir una paret qualsevol en una superfície imantada? Doncs és possible gràcies a la pintura magnètica.
Controli la seva privacitat