SERVEI DE MAQUINÀRIA

Per netejar, sanejar, revestir i protegir gran varietat de suports, disposem de les últimes novetats de la tecnologia amb maquinària per aportar major qualitat en l'acabat dels seus treballs, en curts terminis de temps i amb el major rendiment del producte, solucions per a cada sistema d'aplicació .

Pistoles aerogràfiques: funcionen amb l'aportació d'un flux d'aire comprimit que arrossega la pintura que es troba en el dipòsit de càrrega d'aquesta.

Per perfectes acabats l'elecció del model dependrà de la viscositat del producte o material a aplicar. Per aconseguir la polvorització correcta cal triar el conjunt de bec, broquet i agulla apropiats.

Pistoles gravetat: models d'última generació, amb sistemes més ecològics i menors consums de producte. Realitzen aplicacions més ràpides i amb menys polvoritzacions ambientals. Per acabats fins de metall, fusta i decoració.

Pistola Aerogràfica: ideals per a pintat de petites peces o retocs, precisió en les polvoritzacions més petites.

Pistoles succió: gran gamma de pistoles amb dissenys més lleugers, menys consum d'aire amb ventalls més grans. Dipòsits amb sistema antidegoteig. Millor atomització i major rapidesa d'aplicació. Per a aplicacions en carrosseries, fusta, metall, etc.

Pistoles pressió i mixtes: dissenys més còmodes i ergonòmics, tenen els avantatges de la polvorització aerogràfica i airless. Distribueixen l'aire uniformement. Recomanades per a vernissos, laques, poliuretans, emprimacions, etc.

Pistoles d'aire i accessoris.

Pistoles petrolitzadores: amb dipòsits d'alumini que també es pot utilitzar per netejar, greixar, assecar i bufar.

Pistoles bufadores: més silencioses i indicades per al bufat continu. Aplicacions en neteja en tallers, indústria, etc.

Accessoris: gran disponibilitat en accessoris de les pistoles que distribuïm com dipòsits, filtres, pics de fluid, juntes, membranes, reguladors, agulles completes, raspalls neteja, claus, eixos gallet, got viscosímetre, etc.

Turbines: lleugeres i resistents, de 2 i 3 etapes, funcionen per cabal d'aire calent. Diverses potències des 350w a 1.400w. Amb estalvi de producte gràcies a la tecnologia HVLP. Alt rendiment sense boira de polvoritzat.

Tecnologia de qualitat per a professionals, major polvorització amb equips de baixa pressió. Alta rendibilitat i gran cabal perfectes per a revestiments d'alta viscositat, vernissos, etc.

A les nostres instal·lacions disposem de models que s'adapten a les seves necessitats, consulteu-nos!

Compressors i equips complementaris:

Comercialitzem compressors professionals i semiprofessionals depenent de la intensitat d'ús, portàtils de petit cavallatge i compressors fixos amb gran potència per a la indústria.

Monofàsics i trifàsics molt eficients energèticament i amb menys nivell acústic. Amb potències des de 1,5cv a 7,5cv i pressions de fins a 15 bars.

Amb la nostra maquinària tenim en compte el servei tècnic en el seu post venda, en cas d'averies i disposem de recanvis dels components.

Per a informació més detallada o per enviar-li una oferta o pressupost, estem a la seva disposició a info@pinturaspalacios.com o al telèfon d'atenció al client +34 933 990 800.

Calderins de pressió: per a la decoració i indústria, tenim de diverses capacitats de caldera des de 10 L. a 60 L., en acer inox. o acer galvanitzat. Per aplicació materials densos.

Hidrorentadores: equips de neteja a pressió, per a ús domèstic i professional. D'aigua freda i calenta. Més eficients, fàcils d'ús i mobilitat

Motors elèctrics i de combustible dièsel o gasolina tenen l'avantatge de no necessitar la xarxa elèctrica i d'aigua habitual, més eficient i econòmica són ideals per a la indústria, agricultura, construcció, etc.

Maquinaria1

Sorrejadores: diverses capacitats per a realitzar treballs de neteja i gravat per sorra, especialment per al sector de rehabilitació entre d'altres. Més lleugeres i equipades. Despressurització automàtica.

Maquinaria2

Airless i bombes mixtes: maquinària d'alt rendiment, generació revolucionària d'airless, potents i amb més capacitat de succió. Equipats amb la tecnologia EHA a pistoles amb control de polvorització. Menys boirina de polvorització que comporta més estalvi en pintura. Més comoditat d'ús i més control al pintar.

Maquinaria3

Bombes elèctriques de membrana: tecnologia de maquinària robusta i molt manejable en les obres, regulació de pressió continua amb senzills manteniments.

Bombes pneumàtiques de pistó: la succió del material és mitjançant moviments d'elevació del pistó. Això permet una alta capacitat d'aspiració i volum de bombament. Per a materials d'alta viscositat.

Bombes hidràuliques: versàtils i molt robustes amb millor rendiment que les bombes pneumàtiques, per a materials d'alta viscositat. Opció de funció gasolina.

Bombes pneumàtiques doble membrana: per a materials pesats, 2k sensibles a la humitat i materials 2k mixtes. Genera un flux molt baix mitjançant moviments de dues membranes en sentit contrari.

Disposem d'accessoris: pistoles airless, filtres, filtres, mànegues, mànegues calefactades, dipòsits, etc.

Eina elèctrica: disposem d'un extens assortiment en innovadores eines elèctriques per a acabats perfectes, que faciliten la feina diària als professionals, com trepants, tornavisos, polvoritzadors industrials, martells cinceladors, pistoles clavadoras i grapadoras, trepants percussor, caladoras, decapadores, etc.

Esmoladores: amb alt rendiment, més lleugeres i amb sistemes electrònics d'arrencada més suau. Protecció tèrmica de sobrecàrrega mitjançant control de temperatura. Aspiració de la pols. Ideals per a fusta i metall.

Mescladores: més potents i menys esquitxadores de producte per l'arrencada més suau amb acceleració progressiva fins a aconseguir la velocitat òptima. Control de temperatura i protecció de sobrecàrrega.

Fresadores: més manejables i precises. Se'ls pot acoblar sistema d'aspiració.

Escatat: pel tractament de renovació i sanejament de superfícies com fusta, metall, parets i sostres. Eines d'alta qualitat per al poliment i polit, com fregadores pneumàtiques, de banda, orbitals, triangulars, polidores de petites superfícies, abrillantadores, sanejadores de diamant, etc.

Fregadores de paret: màquines més robustes, flexibles, manejables i eficients, amb arrencada suau i protecció contra sobrecàrregues, per a l'eficaç aspiració i preparació de superfícies. Possibilitat de connectar sistema d'aspiració.

Aspiració professional: els aspiradors industrials han estat dissenyats per garantir un treball molt eficient. Amb alt rendiment d'aspiració, més silenciosos i amb tecnologia en neteja de filtre automàtica. Gamma de models innovadors amb potència en succió de pols i aigua. Compatibilitat amb les eines elèctriques.

Polidores de sòl: rotatives per cristal·litzats més robustes i silencioses. Ideals per a grans superfícies amb més prestacions.


Últimes notícies al nostre blog

Propietats i avantatges de la pintura al guix

Propietats i avantatges de la pintura al guix

La pintura al guix està trepitjant fort en l'àmbit del sector decoratiu, ja que gaudeix de grans característiques que la fan molt atractiva.
Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Quins productes utilitzar per a protegir la fusta?

Per a poder protegir la fusta és necessari usar productes específics amb l'objectiu de mantenir les seves característiques i que, visualment, es vegi immillorable.
La pintura Vileda ofereix grans aplicacions

La pintura Vileda ofereix grans aplicacions

A Pinturas Palacios som una empresa que posem a l'abast dels nostres clients tota mena de productes per que puguin utilitzar-los a cases, oficines o altres entorns. Un d'ells i que té un magnífic resultat, és la pintura Vileda.
En què consisteix la pintura magnètica?

En què consisteix la pintura magnètica?

S'imagina poder convertir una paret qualsevol en una superfície imantada? Doncs és possible gràcies a la pintura magnètica.
Controli la seva privacitat